Optimizare SEO

ÎȚI DOREȘTI O AFACERE VIZIBILĂ?

Servicii de Optimizare SEO pentru afacerea ta

Conceptul de optimizare SEO a devenit tot mai uzual pe buzele celor care se ocupă de marketing online sau ale celor care dețin un business. Cu toate acestea, doar anumite afaceri sunt cu adevărat vizibile pe motoarele de căutare (ex. pe Google). Te-ai întrebat de ce? 

 

Când te ocupi de optimizare SEO pentru o afacere, este important nu doar să bifezi, de azi pe mâine, câteva criterii. Serviciile noastre, ale echipei SEO 365, sunt în primul rând orientate înspre a înțelege fiecare afacere în parte, cu obiectivele, nevoile și provocările sale. În funcție de acestea, dezvoltăm strategiile de optimizare SEO. Gândim pe termen mediu și lung. 

Optimizare SEO
Optimizare SEO 1
AVANTAJE OPTIMIZARE SEO

De ce ai nevoie de optimizare SEO?

Eficiență în Business

Dacă ai optimizare SEO bună…

✔ Scazi costurile de promovare;
✔ Crești rata de conversie.

Trafic pe website

◕ 89% dintre consumatori utilizează motoarele de căutare în scop informativ în procesul deciziei de cumpărare!

◕ 72% dintre consumatorii care au căutat un produs sau un serviciu local, au și vizitat ulterior respectivul magazin din apropiere.

◕ 64% din traficul de pe Internet este trafic organic! Doar 12% este trafic direct, 6% trafic provenit din reclame, 2% trafic din Social Media, iar 15% din trafic provine din alte surse.

◑ 43% dintre consumatori au obiceiul de a se informa online (research) chiar în timp ce sunt într-un magazin.

Așadar, ai cea mai bună unealtă pentru a atrage potențiali clienți: propriul website!

Relația cu potențialii clienți

Nu mai „asaltezi” oamenii prin reclame. Ești prezent exact când au ei nevoie de tine. 

Cu o afacere vizibilă pe motoarele de căutare, devii afacerea potrivită, la momentul potrivit.

EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2
STRATEGII PERSONALIZATE

Dar ce înseamnă optimizare SEO?

Pe scurt, SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization » adică optimizare pentru motoarele de căutare. Procesul de optimizare SEO, așadar, reprezintă o serie de măsuri, tehnici și strategii prin care ar trebui să treacă un website pentru îmbunătățirea poziției în rezultatele motoarelor de căutare – pentru anumite cuvinte-cheie.

 

Serviciile SEO 365 presupun abordarea unei metodologii clare și eficiente în acest sens, bine ancorată în nevoile de business ale fiecărui partener în parte. Dezvoltăm soluții complexe și generăm rezultate vizibile și ușor de cuantificat.

 

Obiectiv final?
Afacerea ta va deveni vizibilă pe motoarele de căutare, pe poziții de top, vei avea implicit mai mult trafic pe website, care implicit se traduce în lead-uri și vânzări.

CE ȘI CUM LUCRĂM?

Optimizare SEO

Serviciile noastre de optimizare SEO vin în formulă completă. Există două ramuri principale SEO și excelăm în ambele. Avem specialiști atât în On Page SEO, cât și în Off Page SEO. În plus, realizăm SEO Audit și putem oricând oferi training și consultanță partenerilor noștri.

1530
Proiecte de succes
1899
Clienți mulțumiți
SEO-Experience-Image
SEO audit

SEO Audit

Un audit SEO complet include o analiză a factorilor de influență, dar și stabilirea unui diagnostic și dezvoltarea de soluții aplicabile.
Strategie SEO

On Page SEO

Dezvoltăm strategii On Page SEO, pornind de la un Keyword Research complex, care îți vor aduce website-ul pe primele poziții Google!
implementare SEO

Off Page SEO

Creăm conținut unic, cu linkuri valoroase, îl distribuim spre publicare și monitorizăm în mod constant rezultatele SEO și traficul adus.
Monitorizare SEO

Training și consultanță

Oferim partenerilor noștri sesiuni periodice de training și consultanță SEO pentru a-i ajuta să ia decizii de business eficiente pe termen lung.
Servicii de Optimizare SEO 1

Îți dorești mai mult trafic pe site?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2
CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1