ReDesign Site

Copywriting
REDESIGN SITE PENTRU AFACEREA TA

Vrei să-ți revitalizezi afacerea?

Serviciile noastre de redesign asigură o funcționalitate sporită, o experiență a utilizatorilor mult mai plăcută, precum și un aspect vizual care reflectă personalitatea companiei tale, fiind totodată în ton cu ultimele tendințe în Web Design

Un website este cea mai bună carte de vizită a unei afaceri în mediul online. Acesta vorbește despre tine, despre valorile companiei, despre modul în care te raportezi la client. Mai mult decât conținut și informații, site-ul afacerii tale ar trebui să te ajute să îți atingi obiectivele de marketing în timp real. 

PRIN REDESIGN, TE REINVENTEZI

Le oferim vizitatorilor tăi exact ceea ce caută!

Indiscutabil, trăim într-o lume vizuală. Modul în care prezinți informații despre serviciile tale, accesibilitatea lor și cât de atractive vizual reușești să le faci reprezintă factori determinanți în creșterea ratei de conversie, indiferent de domeniul în care activezi. Serviciile noastre de redesign site au în vedere toate aceste aspecte. 

Dacă îți dorești un site mai modern, mai estetic și creativ, cu un design responsive și, bineînțeles, în conformitate cu principiile de optimizare SEO, nu ezita! Oferim servicii complete de Web Design, ReDesign site, Copywriting și Optimizare SEO.

content writing
ESTE MOMENTUL SĂ FACI O SCHIMBARE?

Oferă-i companiei tale o nouă imagine!

Contactează-ne pentru o consultanță GRATUITĂ!

Echipa noastră de specialiști în Web Design & SEO îți oferă un raport inițial privind situația curentă a website-ului tău. Informațiile și elementele de design trebuie să fie în conformitate cu obiectivele tale de marketing online – un aspect adesea neglijat.

Așadar, nu recomandăm orice fel de redesign, ci unul strategic și inteligent.

redesign site
creare site 2
MOTIVE SĂ LUCREZI CU NOI

Ce avantaje ai dacă optezi pentru redesign site?

Există numeroase beneficii pe care un design proaspăt al website-ului le aduce pentru compania ta. Dintre acestea, ținem să menționăm doar câteva: 

Redesign modern și plăcut

Ne asigurăm că prima impresie și experiența utilizatorilor cu afacerea ta îi va transforma în clienți sau colaboratori. 

Design Responsive

Peste 60% dintre utilizatori îți vizitează site-ul de pe dispozitive mobile. În plus, dacă nu e responsive, Google îl defavorizează.

Redesign optimizat SEO

Nu doar că îmbunătățim aspectul vizual al site-ului, dar ne asigurăm că structura sa îl lasă pregătit pentru optimizare SEO.

Redesign inteligent

Intervențiile pe care le aducem site-ului sunt în conformitate cu strategia de marketing online și cu obiectivele de business. 

EȘTI PREGĂTIT SĂ ÎȚI CREȘTEM TRAFICUL PE SITE?

Te ajutăm să spui povestea companiei tale altfel, cu un nou design!

Obiectivele de marketing ale unei companii se schimbă. Piața evoluează. Tehnologiile se dezvoltă, iar utilizatorii interacționează altfel cu brandurile. Te ajutăm să ții pasul cu toate aceste aspecte. Te ajutăm să transmiți povestea companiei tale într-un mod original și autentic, cu ajutorul unui nou design. 

Povestea nu se încheie aici însă. Interacțiunea ta cu potențialii clienți devine completă în momentul în care ești prezent în viața lor socială într-un mod natural. Aici intervin specialiștii noștri în Social Media Marketing

remarketing
Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei ca website-ul tău să se transforme?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2
REZULTATE IMEDIATE

Rezultate rapide și clienți noi în cel mai scurt timp!

Imaginea contează. La fel și funcționalitatea, accesibilitatea și toate setările tehnice care îți aduc site-ul pe primele poziții pe motoarele de căutare. De ce să optezi pentru redesign?

Decizia de cumpărare

Aproximativ 89% dintre consumatori caută informații pe Internet în momentul în care iau decizii de cumpărare. Este site-ul tău pregătit să le atragă atenția și să le ofere răspunsuri?

Vizită online » Interacțiune

Aprox. 72% dintre cei care au căutat un serviciu local, au vizitat ulterior și magazinul sau sediul companiei cu pricina. Primește-ți clienții cum se cuvine încă din mediul online! 

Responsive Redesign

La nivel global, peste 60% dintre utilizatorii de Internet folosesc dispozitive mobile când sunt în căutarea unor servicii sau produse de care au nevoie. Site-ul tău este mobile friendly?

Informarea se face online

Peste 43% dintre consumatori obișnuiesc să se informeze online cu privire la produse/servicii chiar în timp ce se află într-un magazin. Website-ul tău te reprezintă?

BUCURĂ-TE DE AVANTAJELE UNUI SITE FĂCUT INTELIGENT

Oferim servicii complete de Web Design

Dacă ai un website și dorești să-l reîmprospătezi și să-ți revitalizezi imaginea, serviciile noastre de redesign website îți acoperă nevoile. Ce se întâmplă în cazul în care nu ai încă un website? Sau dacă… s-a cam așternut praful pe el, mai ales din punct de vedere tehnic? Fii fără griji: suntem pregătiți să îl aducem la viață! 

Link-Building-Icon

Pentru noi, de aici a pornit totul, în decembrie 1999. Așadar, suntem pregătiți să ajustăm sau dezvoltăm design-ul site-ului tău. Recunoaștem însă: cel mai adesea, o facem tot din rațiuni SEO 🙂

Keyword-Research-Icon

Compania ta are nevoie de o pagină de prezentare care să le transmită potențialilor clienți ce servicii oferi, ce valori te reprezintă și cum le poți fi de folos. Iar noi știm cum să o dezvoltăm.

Traffic-Analytics-Icon

Activitatea ta presupune comercializarea de produse într-un magazin online? Preluăm noi grijile administrative: așezăm produsele pe „rafturi” într-o manieră atractivă și accesibilă pentru clienți 🙂

VREI SĂ SPUI POVESTEA AFACERII TALE ÎNTR-UN MOD ORIGINAL?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire!

CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1