Web Design

SERVICII COMPLETE DE WEB DESIGN

Îți dorești un website atractiv și eficient?

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, oferim servicii complete de Web Design! La ora actuală, consumatorii și potențialii tăi clienți iau deciziile de cumpărare în funcție de ceea ce găsesc în mediul online. Toate proiectele de Web Design pe care le dezvoltăm sunt mobile responsive, pregătite pentru optimizare SEO și în conformitate cu strategia de marketing online a afacerii tale.

Optimizare SEO

Îți proiectăm site-ul astfel încât să fie pregătit pentru SEO!

Copywriting

Spunem povestea companiei tale într-un mod atractiv! 

web design

Îți dorești un website care să te reprezinte?

Ce informații găsesc potențialii tăi clienți despre compania ta? Cum sunt prezentate și în ce mod reflectă ele obiectivele tale de business? Website-ul companiei tale trebuie să te reprezinte, să fie atractiv pentru utilizatori, dar și să genereze creșteri în rata de conversie. Îți punem la dispoziție servicii complete de Web Design, în funcție de nevoi și tipul de servicii pe care le oferi. 

strategii de marketing online 1

Dezvoltăm pagina de prezentare a afacerii tale, cu un design modern și interactiv, care să te reprezinte în totalitate.

Email Marketing 3

Comercializezi produse și vrei ca acestea să fie accesibile în mediul online într-o manieră atractivă și funcțională?

Training și Consultanță 3

Dacă deții deja un website și dorești să îl revitalizezi, poți să optezi pentru serviciile noastre de redesign!

Cum îți dorești să fie viitorul tău website?

Credem că un website trebuie tratat exact ca un sediu central al companiei tale. Ești pregătit să discutăm despre cum vrei să fie noul tău sediu online? 🙂

About-CallToAction-Rocket-Image
web design 1
DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Oferim servicii de Web Design într-o manieră multidisciplinară

Gândim pe termen lung și strategic, așadar serviciile noastre de Web Design nu scapă din vedere alte aspecte esențiale din viața unei afaceri. Website-ul tău poate fi cea mai eficientă unealtă de business sau poate fi inutil – dacă nu este atractiv și vizibil. De ce să lucrezi cu noi, așadar?

Avem experiență: Web Design din 1999

Știm că sună a clișeu, dar experiența chiar ne recomandă: dezvoltăm proiecte de Web Design & SEO încă din anul 1999. Ne mândrim cu rezultatele obținute de-a lungul timpului. Ți le putem prezenta în cadrul primei noastre întâlniri.

Echipă multidisciplinară: SEO, Copywriting, Social Media

Viața unui website abia începe în momentul în care devine vizibil în mediul online. Dezvoltăm proiectele de Web Design cu o echipă de specialiști care au în vedere aspecte ce țin de SEO, copywriting eficient, vizibilitatea ulterioară în Social Media și alte strategii de marketing online specifice companiei tale.

Modern, interactiv, sigur

Experiența utilizatorilor (UX) devine tot mai importantă, așadar ne asigurăm că website-ul tău face o primă impresie bună, iar apoi este suficient de interactiv, rapid și plăcut din punct de vedere estetic pentru ca simpli utilizatori să devină clienți. Totodată, toate măsurile de securitate necesare sunt implementate pe site.

Web Design Responsive

Știai că peste 60% dintre utilizatorii de Internet vizitează site-uri de pe dispozitivele lor mobile? Acest aspect nu mai poate fi ignorat în realitatea zilelor noastre. Toate site-urile pe care le dezvoltăm au un design responsive, fiind accesate cu ușurință de către utilizatori de pe telefoanele lor mobile, tablete sau desktop.
DE CE AM NEVOIE DE UN WEBSITE?

Compania ta are nevoie de un „sediu online” adecvat

Așa cum sediul central al companiei tale reflectă interesul pe care-l acorzi afacerii tale, dar și clienților și colaboratorilor, un website te reprezintă într-o manieră similară. Cine ești, ce servicii oferi, ce valori are compania ta și, mai ales, ce soluții le poți oferi celor care te vizitează? Toate aceste informații trebuie prezentate într-o manieră atractivă atât pentru utilizatorii de Internet, cât și pentru… motoarele de căutare

 

Echipa noastră de specialiști în Web Design îți va dezvolta site-ul astfel încât acesta să corespundă unor criterii estetice, interactive și creative, dar și criteriilor tehnice, de marketing și de optimizare SEO!

web design 2
Copywriting
CE SE ÎNTÂMPLĂ APOI?

„Cum îmi administrez și actualizez site-ul?”

Probabil este una dintre cele mai frecvente griji, dar și o problemă reală pe care am întâlnit-o în rândul companiilor și antreprenorilor. Ok, acum avem un website funcțional și modern. Cum îl menținem viu și de actualitate? 

 

Lucrăm pe o platformă foarte ușor de gestionat, ușor de învățat și de folosit, cu zeci de mii de module de extensii, versatilă și ușor de securizat. Suntem însă la dispoziția ta cu servicii de mentenanță: efectuăm modificări pe site și actualizările necesare de conținut. Stabilim împreună serviciile personalizate de care afacerea ta are nevoie! 

EŞTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1