JOBURI SEO 365

Home Cariere
ÎȚI CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ?

Hai în echipa SEO 365!

Ești pasionat de Marketing Online, SEO, Social Media și tot ce înseamnă comunicarea scrisă și vizuală? Aruncă o privire peste joburile disponibile în cadrul agenției noastre și dă-ne de știre dacă te regăsești: [email protected]


Suntem o echipă de profesioniști și suntem cu adevărat pasionați de ceea ce facem! Muncim cu drag la proiectele pe care ni le asumăm, motiv pentru care, deja de o bună perioadă de timp, agenția noastră este în continuă creștere

 

Căutăm oameni mânați de aceleași nevoi: creativitate, dezvoltare, profesionalism. Echipa SEO 365 e formată din specialiști SEO, project manageri, web designeri, graphic designeri, creatori de conținut, redactori, content & copywriteri, specialiști Social Media etc. 

 

Îți găsești și tu un loc alături de noi?

CE CĂUTĂM ÎN PREZENT?

Joburi SEO 365

Web Designer cu experiență

Dacă ești o persoană organizată, atentă la detalii și îți place să aduci la viață proiecte din domenii variate, vrem să te cunoaștem.

Asistent Manager Proiect

Ești o persoană organizată, comunici eficient și vrei să devii mâna dreaptă a unui manager de proiect? Vrem să te cunoaștem!

Colaborator SEO tehnic & Off Page SEO

Știi ce-ai de făcut pentru a aduce un site pe primele poziții pe Google? Jonglezi ușor printre cuvinte-cheie? Scrie-ne.

Social Media Manager | ONGOING

Dacă iubești Social Media, știi să pui sc(lipici) în texte, iar KPI & ROI nu sunt doar niște litere pentru tine, hai să ne cunoaștem!

Junior Specialist SEO | ONGOING

Ai o minimă experiență de lucru în SEO și te pasionează acest domeniu? Dezvoltă-ți abilitățile de optimizare alături de noi!

Senior SEO Specialist

Dacă stăpânești secretele SEO, iubești cifrele și știi tot ce-i de făcut pentru a aduce un site pe primele poziții pe Google, te vrem în echipa noastră!

Content Writer

Cuvintele îți sunt prietene bune și înțelegi valoarea articolelor SEO? Dacă savurezi relația dintre scris și explorarea a variate domenii de activitate, ne-am bucura să te cunoaștem.

Project Manager

Ești o persoană organizată, comunici eficient și vrei să te dezvolți ca Project Manager într-o echipă de profesioniști? Te vrem alături de noi!