JOBURI SEO 365

Home Cariere
ÎȚI CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ?

Hai în echipa SEO 365!

Ești pasionat de Marketing Online, SEO, Social Media și tot ce înseamnă comunicarea scrisă și vizuală? Aruncă o privire peste joburile disponibile în cadrul agenției noastre și dă-ne de știre dacă te regăsești: job@seo365.ro


Suntem o echipă de profesioniști și suntem cu adevărat pasionați de ceea ce facem! Muncim cu drag la proiectele pe care ni le asumăm, motiv pentru care, deja de o bună perioadă de timp, agenția noastră este în continuă creștere

 

Căutăm oameni mânați de aceleași nevoi: creativitate, dezvoltare, profesionalism. Echipa SEO 365 e formată din specialiști SEO, project manageri, web designeri, graphic designeri, creatori de conținut, redactori, content & copywriteri, specialiști Social Media etc. 

 

Îți găsești și tu un loc alături de noi?

CE CĂUTĂM ÎN PREZENT?

Joburi SEO 365

Internship Marketing Digital

Iubești social media, cuvintele îți sunt prietene, știi să pui sclipici în texte, iar KPI & SEO nu sunt doar niște litere pentru tine? Hai să ne cunoaștem!

Account Manager

Ai experiență în Account Management, ești o persoană organizată, comunici eficient și vrei să te dezvolți într-o echipă de profesioniști? Te vrem alături de noi!

Specialist Shopify cu experiență

Dacă ai o pasiune pentru tehnologie și e-commerce și vrei să lucrezi într-o echipă dinamică care împinge mereu limitele inovației, te invităm să ni te alături.

Web Designer talentat & specializat pe Webflow și WordPress

Dacă ești pasionat de design web și vrei să lucrezi într-un mediu care încurajează inovația și creativitatea, te vrem în echipa noastră!

Asistent Manager Proiect

Ești o persoană organizată, comunici eficient și vrei să devii mâna dreaptă a unui manager de proiect? Vrem să te cunoaștem!

Colaborator SEO tehnic & Off Page SEO

Știi ce-ai de făcut pentru a aduce un site pe primele poziții pe Google? Jonglezi ușor printre cuvinte-cheie? Scrie-ne.

Social Media Manager | ONGOING

Dacă iubești Social Media, știi să pui sc(lipici) în texte, iar KPI & ROI nu sunt doar niște litere pentru tine, hai să ne cunoaștem!

Junior Specialist SEO | ONGOING

Ai o minimă experiență de lucru în SEO și te pasionează acest domeniu? Dezvoltă-ți abilitățile de optimizare alături de noi!

Senior SEO Specialist

Dacă stăpânești secretele SEO, iubești cifrele și știi tot ce-i de făcut pentru a aduce un site pe primele poziții pe Google, te vrem în echipa noastră!

Content Writer

Cuvintele îți sunt prietene bune și înțelegi valoarea articolelor SEO? Dacă savurezi relația dintre scris și explorarea a variate domenii de activitate, ne-am bucura să te cunoaștem.

Project Manager

Ești o persoană organizată, comunici eficient și vrei să te dezvolți ca Project Manager într-o echipă de profesioniști? Te vrem alături de noi!