Afacerile de succes s-au mutat în online! Este rândul tău!

Ne dorim să sprijinim mediul de business din România în această perioadă. De aceea, îți oferim consultanță gratuită pe toată perioada situației de urgență! Completează formularul și hai să găsim cele mai bune oportunități pentru afacerea ta! 

Consultanta gratuita

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Beneficii

Pasul 1

Identificăm provocările

Fiecare discuție trebuie să pornească cu sinceritate. Tu ne spui care sunt problemele cu care te confrunți, apoi găsim împreună soluții practice și personalizate pentru a le rezolva. Doar suntem o echipă, așa-i? 

Pasul 2

Analizăm Oportunitățile

Mediul digital este plin de oportunități pentru mediul de business, chiar și pe timp de criză. Ai nevoie doar de o echipă de specialiști care să te ghideze!

Pasul 3

Anticipăm mișcările concurenței

Instrumentele de analiză pe care le folosim nu te analizează doar pe tine, ci și brandurile concurente. Astfel, prin monitorizare, vom putea să anticipăm mișcările lor și să acționăm în avantajul tău.

Pasul 4

Anticipăm rezultate

Partea noastră favorită la Marketingul Online este că putem prezice rezultatele înainte să implementăm orice strategie. Știi exact cât trebuie să investești și ce ROI ai.

Pasul 5

Strategii Personalizate

Trebuie să știi că nu există o rețetă universală. Fiecare business este unic, iar strategia pe care noi o elaborăm este construită pentru a răspunde doar nevoilor tale.

Ești pregătit să iei deciziile potrivite pentru afacerea ta?

Profită de ajutor acum! Îți salvezi afacerea cât ai zice online!
Contactează-ne și îți oferim o consultanță gratuită!

SERVICII SEO 365 | Asul din mânecă? / Cum îți asigurăm succesul în online?

Fiecare afacere este unică, așadar oferim servicii SEO care se vor plia pe nevoile și obiectivele tale de business.

optimizare SEO 4

Dezvoltăm campanii SEO eficiente care te vor plasa pe cele mai bune poziții pe motoarele de căutare. Vizibilitatea este cheia!

Google Ads | AdWords

Afacerea ta nu este încă în online? Îți creăm un site adaptat la nevoile tale și pregătit să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență.

Social Media Marketing

Nu uita de comunitatea ta! Te ajutăm să menții o relație strânsă cu fanii brandului tău și ne asigurăm că îți rămân loiali în această perioadă.

strategii de marketing online 1

Nu îi lăsăm pe clienți să uite de tine. Prin Remarketing, ne asigurăm că se vor întoarce să facă o achiziție, iar prin campanii PPC aducem utilizatori noi.

Email Marketing 3

Tu știi cum să comunici pe timp de criză? Te ajutăm cu texte care să atragă atenția și să genereze engagement.

Training și Consultanță 3

Rămânem aproape de business-ul tău, te ținem la curent cu situația ta din online și ne adaptăm constant strategia ca tu să obții cele mai bune rezultate.

AJUTĂM AFACERILE SĂ CREASCĂ/SUNTEM AICI PENTRU TINE

Transformăm împreună provocările în oportunități

Cei peste 20 de ani de activitate în domeniile IT și Marketing online ne-au învățat că, în mediul digital, provocările devin oportunități. Acum ne punem experiența la dispoziția ta, te ajutăm gratuit să descoperi ce potențial de dezvoltare există cu adevărat pentru tine și afacerea ta. Te învățăm cum să-ți construiești o strategie care să se transforme în profit real, pe termen scurt, mediu și lung.

SEO On Page

Fii parte din comunitatea business-urilor de succes!

creare site 2
AICI ȘI ACUM

De ce este mai important ca niciodată să fii vizibil?

Este momentul perfect să îți atingi potențialul maxim în online: Marketingul nu trebuie să se oprească! 

Fidelizezi clienții actuali

Păstrează o comunicare constantă. Oferă-le conținut de calitate și devino tu prietenul de la care vor aștepta să primească vești!

Aduci utilizatori noi pe site

Oamenii au timp acum să-și facă planuri, să caute informații despre produsele/serviciile de care sunt interesați. Fii tu primul brand de pe lista lor!

Vinzi în avans

Afacerea ta nu poate genera vânzări acum? Compensează prin informații și prezență în online! La finalul crizei, se vor transforma în profit.

Ești cu un pas înaintea concurenței

Tendința generală a pieței este de a se resemna pentru o perioadă. Orice investiție făcută acum te duce cu un pas înaintea concurenților!

Ești pregătit să iei deciziile potrivite pentru afacerea ta?

Profită de ajutor acum! Îți salvezi afacerea cât ai zice online!
Fă primii pași înspre:
o vizibilitate mai mare | o rată de conversie mai bună | mai mult trafic pe website | lead uri și vânzări în creștere
Contactează-ne și îți oferim o consultanță gratuită!

BLOG SEO365

CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1