Despre SEO 365

Home Despre noi
DESPRE SEO 365

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de SEO & Marketing Online

Dacă ar fi să rezumăm în câteva cuvinte-cheie, am spune despre SEO 365 că este un amestec de curaj, energie și oameni care, împreună, creează contextul potrivit pentru creșterea vizibilității online a afacerilor din România și nu numai. 

Ne-am croit drum în lumea digitală încă din anul 1999, fiind la bază o companie de IT. Ne-am specializat pe servicii SEO & Marketing Online începând cu anul 2008, oferind servicii de optimizare SEO în Cluj, inițial, iar apoi în întreaga țară (București, Brașov, Oradea etc) și la nivel internațional. Punem accent pe importanța prezenței în mediul online și pe strategii de marketing online care dau roade

 

CUI NE ADRESĂM?
Dezvoltăm strategii de marketing online pentru afaceri din industrii și domenii diverse: centre medicale, sport & sănătate, IT & software, design, amenajări, agricultură, producție, turism, HR etc. etc. Știm cum să promovăm eficient atât magazine online cu sute și mii de produse, cât și site-uri de prezentare specifice companiilor.

Suntem mereu pregătiți pentru următoarea provocare:)

Despre SEO 365
EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  COMUNITATE

  Suntem membri Transilvania IT Cluster

  Ne-am dorit să contribuim la dezvoltarea unui mediu de business local și regional mai bine pregătit pentru viitor și să aducem oamenii și afacerile mai aproape de tehnologie și digitalizare. Suntem deosebit de onorați, așadar, să fim membri Transilvania IT Cluster!

  Fii parte din comunitatea afacerilor de succes!

  DE CE SUNTEM BUNI LA CEEA CE FACEM?

  Alături de noi, afacerea ta devine cu adevărat vizibilă!

  Muncim cot la cot cu partenerii noștri astfel încât afacerile lor să devină vizibile,
  profitabile și căutate în mod activ de către potențialii clienți. Ne concentrăm atenția pe mai multe planuri simultan.

  Optimizare SEO 1

  Suntem la curent cu modificările care au loc în algoritmii motoarelor de căutare și te aducem pe primele poziții pe Google! Oferim atât servicii On Page SEO, cât și Off Page SEO.

  Social Media Marketing a

  Dezvoltăm planuri editoriale, creăm conținut autentic care reflectă personalitatea ta de business și administrăm tot ce înseamnă publicitate (Ads Manager).

  Copywriting 1

  Devenim vocea ta 🙂 Generăm conținut unic pentru strategiile SEO și website, dezvoltăm comunicarea în Social Media, cu focus pe interacțiuni prietenoase cu potențialii tăi clienți.

  web design 1

  De aici a pornit totul, în decembrie 1999. Oferim servicii de Web Design, redesign și administrare site. Recunoaștem însă: cel mai adesea, o facem pentru a atinge obiectivele SEO.

  creare site 2
  DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

  Scopul nostru este ca tu să ai succes!

  Faptul că toate strategiile pe care le implementăm pot fi cuantificate, iar rapoartele pe care ți le oferim lunar reflectă exact eficiența acestora, ne motivează zi de zi pentru a ne atinge obiectivele. Valorile după care ne ghidăm spun mult despre SEO 365. ⤵️ 

  Credem în Integritate

  Respectarea promisiunilor, a termenelor limită, a calității serviciilor pe care le oferim. Indiscutabil.

  Credem în Autenticitate

  Câte afaceri, atâtea moduri de-a fi. Explorăm și găsim unicitatea fiecărei afaceri. O redăm autentic.

  Credem în Entuziasm

  SEO, Social Media (Facebook, LinkedIn, Instagram), E-mail Marketing & Remarketing, Web Design & magazine online – sunt interesele noastre comune și ne ocupăm de ele cu entuziasm!

  Credem în Tehnologie

  Toate serviciile pe care le oferim, indiferent că vorbim de crearea unui website, de SEO sau Social Media, pur și simplu nu se pot face fără a fi la curent cu noutățile în domeniu.

  CUI NE ADRESĂM?

  Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

  Avem în portofoliu companii medii și mari.

  La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

  La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

  Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
  SEO 1