Optimizare SEO București

Home Optimizare SEO București
OPTIMIZARE SEO BUCUREȘTI

Strategii personalizate pentru business-ul tău!

Serviciile de Optimizare SEO București reprezintă unul dintre instrumentele de promovare din mediul digital la care apelează tot mai mulți oameni de business. Oferind rezultate pe termen lung, SEO poate fi considerat în momentul actual o investiție minimă cu rezultate maxime.

 

Motoarele de căutare reflectă îndeaproape piața concurențială din România. Fie profiți de fiecare oportunitatea și ești printre primii, fie afacerea ta rămâne în anonimat și devine neprofitabilă sau îți aduce venituri reduse. Marketingdirect.biz are în evidență, pentru 2020, un număr total de aproximativ 200.000 de firme cu sediul în București. Este momentul ideal să investești în poziția ta pe motoarele de căutare!

optimizare-se-bucuresti-1
optimizare-se-bucuresti-2
MAI APROAPE DE CLIENȚI

Ce presupun serviciile de Optimizare SEO București?

Fiind la bază o companie de IT, înțelegem cât de importante sunt procesele nevăzute din spatele site-urilor de prezentare sau a magazinelor online. Punem accent pe instrumentele de Optimizare SEO București și îți garantăm vizibilitate crescută prin combinarea tehnicilor On Page și Off Page.

 

Conținutul este adaptat astfel încât să răspundă nevoilor de consum ale utilizatorului și, împreună cu articolele publicate pe platformele locale sau naționale, contribuie la ocuparea unei poziții superioare în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare. Brandul capătă vizibilitate și relevanță, traficul de potențiali noi clienți crește, iar strategia ta este îmbunătățită constant pentru a fi cu un pas înaintea concurenței.

EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  optimizare-se-bucuresti-3
  AVANTAJE SERVICII SEO BUCUREȘTI

  Merită să investești în instrumentele de optimizare?

  Brand awareness

  • Indexare mai bună, vizibilitate mai mare;
  • Traficul de pe site crește substanțial.

  Rezultate pe termen lung pentru costuri minime

  Procesul de Optimizare SEO București este unul cu randament pe termen lung, primele rezultate fiind vizibile după aproximativ șase luni de la implementarea strategiei. Cu toate acestea, odată ajuns printre primele trei poziții de indexare, fluxul constant de trafic organic este asigurat.

  Mai aproape de potențialii clienți

  • Deții produsele potrivite, la momentul potrivit;
  • Un site optimizat este un site user-friendly;
  • Cu mai puține reclame transmiți mai multă încredere;
  • Ajungi la clienți înaintea concurenței.
  optimizare-seo-bucuresti-4
  IMPLEMENTARE SEO BUCUREȘTI

  Care sunt pașii pe care îi urmăm în procesul de optimizare?

  SEO Audit

  Perioada în care realizăm Auditul SEO ne ajută să conturăm o perspectivă clară asupra stadiului în care se află site-ul din punct de vedere tehnic, pe baza căreia să creăm, mai apoi, o strategie eficientă de optimizare.

  SEO On Page

  Pe baza unei proceduri complete de Keyword Research, aflăm care sunt cele mai populare căutări pe care le fac potențialii tăi clienți pe motoarele de căutare. Optimizăm conținutul de pe site astfel încât să genereze mai mult trafic și să fie indexat mai bine. 

  SEO Off Page

  Redactăm articole optimizate, pe teme de interes, relevante pentru domeniul tău de activitate, apoi le publicăm pe platforme online de importanță națională sau locală (pentru firmele care oferă servicii/produse doar în București).

  Rapoarte SEO și consultanță

  Lucrăm cu rezultate ușor de cuantificat, care să îți arate progresul pe care îl face afacerea ta alături de noi. Sesiunile noastre de training și consultanță sunt momentul în care facem o analiză a cifrelor și planificăm strategii de dezvoltare sau menținere.

  Servicii de Optimizare SEO 1

  Îți dorești o indexare mai bună în motoarele de căutare?

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Optimizare SEO 2

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   optimizare-se-bucuresti-5
   SOCIAL MEDIA MARKETING BUCUREȘTI

   Brandul tău e cu un pas mai aproape de clienți!

   Serviciile de Social Media Marketing București te aduc cu un pas mai aproape de actualii și potențialii tăi clienți, asigurând brandului tău o comunicare autentică. Prin conținutul livrat de noi, te ajutăm să-ți faci remarcată prezența în comunitățile din București sau de la nivel național, să transmiți mesaje coerente și bine targetate pe cele mai importante rețele de socializare. Oferim servicii de promovare Facebook București, Instagram și LinkedIn.

    

   În planul nostru vei regăsi:

   Strategie Social Media

   Studiem comportamentul potențialilor tăi clienți și alcătuim profilul de Customer Persona. Adaptăm tonalitatea mesajelor și alegem canalele de comunicare astfel încât să le captăm atenția.

   Conținut de calitate

   Ne place să avem o viziune de ansamblu asupra strategiei, de aceea conturăm lunar un plan editorial care să îmbine un design de calitate și texte persuasive.

   Social Media Management

   Rețelele de socializare reprezintă un spațiu de interacțiune dinamic. Suntem mereu atenți la activitatea de pe paginile tale, asigurându-ne că mesajele și comentariile pe care le primești nu rămân fără răspuns. 

   Administrare reclame

   Creăm o armonie între comunicarea organică și reclamele plătite astfel încât să ai o comunitate în creștere, dar să transmiți încredere în același timp.

   Rapoarte periodice și feedback

   Rapoartele realizate lunar pun în evidență schimbările prin care trec paginile tale și ne ajută să îmbunătățim în mod constant strategia.
   INTERACȚIUNEA FACE DIFERENȚA

   Este necesar Social Media Marketing București în strategia ta ?

   Social Media Marketing ar trebui să fie unul dintre pilonii de bază în strategia de comunicare a unei companii din București. De-a lungul timpului, echipa noastră și-a format tactici de abordare a rețelelor de socializare pentru a găsi echilibrul perfect între aducerea de noi clienți prin campanii organice sau plătite și fidelizarea celor din prezent cu ajutorul tehnicilor de remarketing.

   Ambasadori de brand

   71% dintre utilizatorii care au avut o interacțiune plăcută cu un brand pe rețelele de socializare l-au recomandat mai departe grupului de prieteni. Pe tine cum te percep clienții tăi?

   Brand de încredere

   54% dintre persoanele care își doresc să facă o achiziție caută mai întâi informații despre brand pe Social Media. Ce pot afla despre tine?

   Rezultate confirmate

   73% dintre oamenii de business afirmă că Social Media Marketing a avut un impact considerabil asupra vânzărilor. Ești gata să încerci și tu?

   Brand awareness

   52% dintre utilizatori află despre branduri noi prin intermediul Social Media. Au auzit deja despre tine?

   SPUNE-ȚI POVESTEA ALTFEL!

   Cum te ajută Copywriting-ul să te diferențiezi?

   Diferența dintre a compune un text și a construi un mesaj convingător este unul dintre factorii pe care orice business trebuie să îi ia în calcul. Formularea utilizată în ofertarea partenerilor/clienților, mesajele care circulă organic și în campaniile de publicitate Facebook București, textele din Google Adwords sau de pe site, toate contribuie la imaginea finală a brandului.

    

   SEO 365 îți pune la dispoziție o întreagă echipă de specialiști în Copywriting, pregătiți să furnizeze în permanență un conținut de calitate. Ne vom asigura că business-ul tău are o voce unitară, persuasivă în mediul online, care să-l diferențieze atât pe piața din București, cât și la nivel național.

   optimizare-seo-bucuresti-6

   Vrei să transmiți autenticitate în online?

   Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

   About-CallToAction-Rocket-Image
   WEB DESIGN BUCUREȘTI

   E timpul să-ți muți afacerea în online?

   Cei peste 20 de ani de experiență în domeniu ne-au arătat cât de important este pentru un business să fie prezent în online, de aceea am creat serviciul de Web Design București. Pe parcursul anilor tot mai mulți antreprenori au ales să-și construiască și un sediu digital, dar, cu toate acestea, în București, doar 16% dintre firme dețin și o adresă web. Tu ești una dintre ele?

    

   În mediul online, website-ul joacă rolul de sediu virtual. Îți dorești ca tot mai mulți clienți să-i treacă pragul? Nicio problemă! Ne asigurăm că oaspeții tăi se bucură de o interfață prietenoasă, ușor de accesat, că informația se încarcă repede și este optimizată astfel încât să încurajeze creșterea traficului.

   optimizare-seo-bucuresti-7
   optimizare-seo-bucuresti-8
   BENEFICII

   Cum vei convinge clienții să petreacă timp pe site-ul tău?

   • Aspect dinamic, în ton cu tendințele de Web Design  
   • Platformă pregătită pentru implementarea SEO
   • Mesaje persuasive, create în stilul brandului tău
   • Informație structurată, ușor de urmărit de utilizator
   • Afișare rapidă a paginilor
   • Design adaptat vizionării de pe device-uri multiple
   WEB DESIGN ADAPTAT AFACERII TALE

   Construim un site care să ți se potrivească!

   Prin serviciul de Web Design București dorim să venim în ajutorul afacerilor mijlocii și mari cu soluții practice pentru a pune în valoare tipul de servicii sau produse pe care le oferă. Tu știi ce tip de site ți se potrivește?

   seo bucuresti

   Furnizorii de servicii sau producătorii de obiecte personalizate nu trebuie să ignore impactul pe care îl are un site. O pagină de prezentare care să spună povestea brandului tău este tot ce ai nevoie. Creezi lead-uri, promovezi conținut, iar clienții ajung mai repede la tine.

   seo bucuresti

   Dacă ai o companie care vinde în online, înțelegi ce influență negativă exercită un site disfuncțional asupra profitului. De aceea, îți livrăm pagini cu afișare rapidă, organizate astfel încât utilizatorul, dar și tu, comerciantul, să aveți o experiență plăcută, fără procese sacadate sau erori care să pună în pericol înregistrarea comenzilor.

   seo bucuresti

   Ne place să păstrăm ce-i mai bun din ceea ce există deja, așa că dacă ai un site vechi de care nu mai ești multumit, serviciul de redesign este alegerea potrivită pentru tine. Adaptăm platforma la condițiile actuale, îi oferim o nouă identitate cu un design modern și îl pregătim tehnic astfel încât să aducă mai mult trafic, deci și mai mulți clienți.

   Content-Creation-Icon

   Tendințele sunt într-o continuă schimbare, optimizarea este un proces care necesită un efort continuu, de aceea, ne-am gândit că ar fi util pentru tine să beneficiezi de mentenanță. Facem update de câte ori este nevoie!

   EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

   Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

    CUI NE ADRESĂM?

    Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

    Avem în portofoliu companii medii și mari.

    La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

    La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

    Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
    SEO 1