Optimizare SEO Cluj

Home Optimizare SEO Cluj
AM NEVOIE DE OPTIMIZARE SEO CLUJ?

Online-ul te ajută să te diferențiezi pe piața locală!

Serviciile de Optimizare SEO Cluj presupun un proces complex atât On Page, cât și Off Page, prin care ne asigurăm că prezența ta în online se face remarcată, iar motoarele de căutare îți consideră brandul relevant.

 

Este momentul perfect să investești în online! Folosind tool-urile potrivite de Marketing online, poți să crești poziția website-ului în motoarele de căutare și să te asiguri că potențialii tăi clienți ajung mai ușor la produsele tale.

Știai că 64% dintre utilizatori dau click pe primele 3 rezultate afișate de Google? Site-ul tău pe ce poziție este?

optimizare-seo-cluj-1
optimizare-seo-cluj-2
OPTIMIZARE SEO CLUJ

Clienții pot ajunge acum mai ușor la tine pe site!

Procesul de Optimizare SEO Cluj presupune o investiție care aduce rezultate pe termen lung, traduse în lead-uri, deci în profit. Conform Marketingdirect.biz, în 2020, în județul Cluj figurează un număr total de 38.654 de firme. Dintre acestea, doar 16% dețin un site de prezentare sau o platformă de e-commerce.

 

Pe baza unui Keyword Research, îți adaptăm conținutul de pe site astfel încât să urmărească trendurile de căutare ale utilizatorilor. Totodată, furnizăm conținut de calitate în presa locală și națională pentru a-ți crește vizibilitatea și a ajunge mai ușor la potențialii clienți.

 

Nu uita să te asiguri că site-ul tău este pregătit din punct de vedere tehnic pentru optimizare!

EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  optimizare-seo-cluj-3
  BENEFICII OPTIMIZARE SEO CLUJ

  De ce să apelezi la noi pentru optimizare SEO?

  Costuri mici, profitul companiei crescut

  În urma procesului de optimizare SEO Cluj, vizibilitatea afacerii tale se îmbunătățește organic. Devenind afacerea potrivită la momentul potrivit (când potențialii clienți caută ceva, găsesc răspunsul la tine), generezi mai multe conversii. Costurile scad, iar profitul  crește!

  Brandul tău câștigă încredere

  Serviciile de Optimizare SEO Cluj te ajută să ocupi un loc superior în lista furnizată de motoarele de căutare. Astfel, te asiguri că utilizatorul ajunge mai repede la tine și că produsul tău corespunde cerințelor lui. Cu timpul, vei câștiga o bază de clienți fideli, care au încredere în tine.

  Adaugi plus valoare site-ului tău

  SEO Cluj nu înseamnă cuvinte-cheie utilizate fără nici o strategie sau în exces, cum adesea se întâmplă. Înseamnă să ai conținut unic și relevant pe website-ul tău, să livrezi o experiență user-friendly, să ai rezultate excelente pe termen lung și să fii cu un pas în fața concurenței.

  Suntem orientați spre rezultate măsurabile

  Nu va fi dificil să observi progresul făcut lunar, căci punem accent pe rezultate măsurabile și cuantificabile. Nu doar că vei primi rapoarte lunare, ne vom și asigura că înțelegi, în mare, acele date și grafice, astfel încât vei știi dacă strategia SEO funcționează sau nu.

  optimizare-seo-cluj-4
  SERVICII OPTIMIZARE SEO CLUJ

  Oferim servicii complete de optimizare pentru motoarele de căutare

  SEO Audit

  În etapa de SEO Audit, realizăm o analiză amănunțită a site-ului tău la nivel structural și funcțional, după care elaborăm o strategie bazată pe soluții concrete, care să răspundă nevoilor business-ului tău.

  On Page SEO

  Pentru ca motoarele de căutare să-ți considere site-ul relevant, adaptăm conținutul pe care îl furnizezi la comportamentul de căutare al utilizatorului cu ajutorul unui Keyword Research complex.

  Off Page SEO

  Redactăm conținut original pe care îl publicăm în presa locală și națională, dar și pe alte platforme online de profil din Cluj, asigurând site-ului tău o bază de legături exterioare care să îți crească și mai mult vizibilitatea.

  Training și consultanță

  Procesul de optimizare SEO Cluj presupune o monitorizare constantă, iar sesiunile noastre de training și consultanță se vor asigura că ești la curent cu toate schimbările prin care trece afacerea ta în mediul online.
  Servicii de Optimizare SEO 1

  Îți dorești o poziție mai bună în motoarele de căutare?

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Optimizare SEO 2

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   optimizare-seo-cluj-5
   SOCIAL MEDIA MARKETING CLUJ

   Creează o comunitate în jurul brandului tău!

   Strategiile noastre de Social Media Marketing Cluj fac diferența între a exista și a fi cu adevărat prezent în online, în comunități din Cluj relevante pentru domeniul tău de activitate! Brandul tău trebuie să spună o poveste, să creeze interacțiune, să fie prietenos, iar echipa noastră știe cum să îmbine toate aceste elemente cu succes. Ne asigurăm că ai un cuvânt de spus pe cele mai importante rețele de socializare, punându-ți la dispoziție servicii de promovare Facebook ClujInstagram și LinkedIn.

    

   Planul nostru include:

   Strategie Social Media

   Rămânem mereu conectați la ce se întâmplă pe paginile tale, verificăm notificările și răspundem la mesaje și comentarii, creând o interacțiune autentică.

   Conținut de calitate

   Realizăm periodic planuri editoriale și ne asigurăm că atât materialele vizuale, cât și mesajele publicate sunt la cel mai înalt standard de calitate.

   Social Media Management

   Îți punem la dispoziție rapoarte periodice pentru a urmări rezultatele obținute pe Social Media.

   Administrare reclame

   Creștem rapid numărul de potențiali clienți la care ajunge mesajul brandului tău prin campanii de promovare plătită, fără să depășim bugetul stabilit de tine.

   Rapoarte lunare și sugestii

   Monitorizăm și îți furnizăm lunar rapoarte care să îți arate cum evoluează paginile tale și ce ROI obții.
   DEFINEȘTE-ȚI OBIECTIVELE!

   Cum te poate ajuta planul nostru de Social Media Marketing Cluj să le atingi?

   Știm cât de mult contează pentru un brand din Cluj să aibă o strategie unitară de Social Media Marketing. De aceea, includem în pachetul nostru crearea de conținut calitativ, unic, dar și de interes pentru potențialii tăi clienți, pe care îi atragem pe paginile de socializare cu campanii organice și plătite, apoi îi fidelizăm cu ajutorul instrumentelor de remarketing.

   Popularitate crescută

   90% dintre branduri utilizează Social Media pentru a crește gradul de popularitate al produselor/serviciilor. E momentul să devii cunoscut!

   Reclame eficiente

   67% dintre consumatori au admis că au cumpărat un produs după ce au vizionat o reclamă pe rețelele de socializare. Ești gata să faci investiții profitabile?

   Mai multe conversii

   78% dintre consumatori spun că postările companiilor pe conturile de socializare au un impact considerabil asupra achizițiilor pe care le fac. Spune-le mai multe despre tine!

   Interacțiune directă

   64% dintre clienți preferă să ia legătura cu brandurile prin intermediul Social Media, în defavoarea e-mail-ului sau telefonului. Tu ai vorbit cu clienții tăi astăzi?

   MESAJUL TE DIFERENȚIAZĂ!

   Cât de necesar este serviciul de Copywriting?

   Reușesc să stârnesc interesul oamenilor? Transmit mesajul corect? Comunic autentic sau banal? Toate sunt întrebări pe care fiecare business ar trebui să și le pună atunci când este prezent în online, fie că vorbim de campanii de promovare Facebook Cluj, de conținut pe site sau de reclame Google Adwords.

    

   Echipa SEO 365 include în strategia de marketing online serviciul de Copywriting, asigurându-se că textele pe care le folosește brandul tău sunt clare, prezintă un conținut de calitate și, mai presus de toate, atrag atenția utilizatorului. Avem întotdeauna cuvintele la noi și știm cum să le combinăm pentru a aduce un plus valoare afacerii tale. 

   optimizare-seo-cluj-8

   Vrei să interacționezi mai mult cu clienții tăi?

   Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

   About-CallToAction-Rocket-Image
   WEB DESIGN CLUJ

   De ce este timpul să-ți faci un site?

   Pentru că avem o experiență de peste 20 de ani în Web Design Cluj, înțelegem că un site este cel mai important element atunci când vorbim despre online. Ne place îl să asemănăm cu un sediu virtual al companiei: trebuie să fie mediu prietenos (user-friendly), accesibil clienților și să reflecte valorile companiei. De aceea, livrăm un produs responsive, cu o viteză de încărcare bună, pregătit să se alinieze întregii strategii macro de marketing online: de la optimizare SEO și până la promovarea lui în Social Media.

   optimizare-seo-cluj-6
   optimizare-seo-cluj-7
   AVANTAJE

   De ce atuuri se va bucura site-ul tău?

   • Design modern și interactiv
   • Pregătire tehnică pentru optimizare SEO
   • Text atractiv, conform cu tonalitatea și valorile brandului tău
   • Structură intuitivă, care să îmbunătățească experiența utilizatorului
   • Viteza de încărcare bună
   • Design responsive, adaptat afișării pe orice tip de device
   WEB DESIGN DIFERENȚIAT

   Ce tip de site i se potriveste afacerii tale?

   Serviciul de Web Design Cluj ține cont de cum le-ar plăcea clienților tăi să le fie livrată informația și de cum o poți organiza astfel încât să le ușurezi munca de a găsi produsul pe care îl caută. 

   seo cluj

   Cu un design simplist, dar atractiv, un site de prezentare reușește cu succes să spună povestea brandului tău. Îl recomandăm, în principal, furnizorilor de servicii, creatorilor de produse personalizate și business-urilor care vând exclusiv în magazinul fizic.

   seo cluj

   Design-ul unui magazin online facilitează organizarea unui stoc mare de produse. Structura sa tehnică permite o mai bună coordonare între reprezentanții companiei și client, transformând shopping-ul online într-o experiență plăcută pentru ambele părți.

   seo cluj

   Un site vechi nu e „bun de aruncat la gunoi”. Prin redesign, îți aducem site-ul în prezent, îl modernizăm și adaptăm la nevoile actuale ale utilizatorului. Apoi, cu o bună optimizare SEO și o strategie de marketing online, site-ul tău devine un generator de clienți!

   seo cluj

   Site-ul va funcționa pe o platformă intuitivă, versatilă și, nu în ultimul rând, sigură. Dacă, în schimb, timpul nu-ți permite să actualizezi conținutul atunci când este nevoie, oferim și un serviciu de mentenanță prin care îți asigurăm o pagină web updated.

   EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

   Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

    CUI NE ADRESĂM?

    Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

    Avem în portofoliu companii medii și mari.

    La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

    La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

    Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
    SEO 1