Magazin Online pentru afacerea ta

Home Optimizare SEO Magazin online
creare site 2

Îți dorești un magazin online pentru afacerea ta?

Te ajutăm să-ți dezvolți un magazin online care îți va genera vânzări! Oferim servicii complete de creare site web și creare magazin online! Știm cât de important este să fii prezent în mintea clienților tăi – potențiali sau actuali – când se confruntă cu decizii de cumpărare. Așa că te aducem mai aproape de aceștia, la doar un click distanță, o dată prin crearea magazinului online, apoi prin intermediul unor servicii SEO eficiente care îl vor propulsa pe noi culmi!  Magazinul tău online va fi: 

Ușor de utilizat pe mobil

Peste 60% dintre utilizatori folosesc dispozitive mobile când caută produse. În demersul de creare magazin online, asigurăm un web design sau redesign responsive.

Ușor de găsit pe Google

Avem o echipă formată din specialiști în optimizare SEO și în dezvoltarea strategiilor de marketing online, așadar avem grijă ca afacerea ta să ocupe primele poziții pe motoarele de căutare!

Optimizat pentru vânzări

Ca agenție de marketing online, avem grijă ca design-ul, conținutul și funcționalitățile magazinului tău online să urmeze strategia de marketing. Nu uităm de Remarketing și creăm bazele unei viitoare strategii de E-mail Marketing

Ușor de administrat

Îți oferim mentenanță și suport tehnic, la cerere, însă magazinul tău online va fi ușor de administrat chiar de către echipa ta. Vă asigurăm training și consultanță

SERVICII CREARE SITE WEB

Un magazin online care să te reprezinte!

Impresionează-ți clienții și partenerii de afaceri cu un website elegant și modern, care te reprezintă în totalitate! Serviciile noastre de creare magazin online au în vedere publicul tău țintă și obiectivele strategiei de marketing, precum și nevoile afacerii tale. Îți oferim suport tehnic și mentenanță, precum și rapoarte lunare concludente. 

Mergi la țintă: crește-ți vânzările în mediul online!
89% dintre consumatori caută informații online înainte să cumpere!
Îți oferim rapoarte lunare: statistici, tendințe, recomandări.
magazin online 0

Cu un magazin online performant, afacerea ta va crește!

Nu mai amâna: afacerea ta poate fi prezentă în mediul online în cea mai elegantă și eficientă variantă a sa!

About-CallToAction-Rocket-Image

Un magazin online pe măsura afacerii tale!
Ce strategie abordăm?

Mulți dintre partenerii noștri ne-au mărturisit că au amânat dezvoltarea serioasă a site-ului afacerii lor din cauza unui sentiment copleșitor. Nu știau ce să facă, în ce ordine, de unde să înceapă. Știai însă că te poți bucura de propriul website în mai puțin de o lună, până la trei luni de zile, în funcție de complexitatea lui? Avem o strategie foarte bine pusă la punct și urmărim câteva elemente de bază care îți asigură rezultatele dorite.

magazin online 2

Un design personalizat, modern și interactiv

Prima impresie contează! 🙂 

 
Experiența consumatorilor și potențialilor parteneri cu site-ul tău este influențată, într-o primă etapă, de design.
 
» Cât de interactiv, responsive și ușor de navigat este?
» În ce măsură aspectul vizual și structura magazinului online reflectă obiectivele companiei tale și imaginea brandului? 
 
Oferim servicii de creare site web cu un design personalizat, care asigură experiențe plăcute și intuitive utilizatorilor.

creare magazin online 3

Povestea afacerii tale spusă într-un mod creativ și original

Crearea conținutului sau adaptarea acestuia utilizând tehnici eficiente de copywriting îți asigură stabilirea unei relații puternice cu potențialii clienți.
 
Un procent covârșitor de utilizatori de Internet (aprox. 89%!) caută informații online în momentul în care iau decizii de cumpărare. 
 
Avem grijă ca site-ul tău să transmită informațiile de care publicul tău țintă are nevoie, să ofere răspunsuri, să reflecte valorile și calitățile companiei tale. Conținutul va fi optimizat pentru vânzări, conform strategiei de marketing. 

magazin online 4

Ești pregătit să fii în top?

Optimizarea SEO face diferența!

Oricât de interesant și satisfăcător ar fi aspectul vizual al unui magazin online, rezultatele vor întârzia să apară dacă acesta nu se indexează corespunzător pe motoarele de căutare. 
 
De la texte și structură internă, optimizare titluri, metadescrieri, imagini sau etichete, până la dezvoltarea strategiei de conținut (articole, rubrici site) care să respecte cercetarea pe cuvinte-cheie, ne ocupăm de tot ce ține de optimizarea pentru motoarele de căutare.
 
Oferim servicii de optimizare SEO la nivel național, în orașe precum București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța etc, dar și la nivel internațional! În plus, nu uităm să-ți conectăm magazinul online de rețelele de socializare (Facebook, LinkedIn, Instagram).

creare site 1

Suntem alături de tine la fiecare pas!

Odată ce îți creăm sau reîmprospătăm site-ul, ne asigurăm că înțelegi cum funcționează – atât din punct de vedere tehnic, cât și al sitemap-ului.
 
În timp ce unele aspecte tehnice pot fi gestionate doar de specialiști în domeniu, multe aspecte ce țin de actualizarea conținutului, de exemplu, pot fi cu ușurință administrate de echipa ta. 
 
Pe toată durata colaborării, oferim training și consultanță pentru o utilizare eficientă a platformei. 

creare magazin online

Un magazin online trebuie să fie dinamic!

Noutăți și actualizări

 
În primul rând, din punct de vedere al conținutului, un magazin online trebuie să fie dinamic și actualizat în timp real. Dacă ai produse și servicii noi, oferte și campanii speciale – trebuie să apară pe website. Similar, publică articole de blog în care oferi soluții, răspunsuri și recomandări potențialilor tăi clienți. 
 
Apoi, desigur, acesta trebuie întreținut și actualizat constant și din punct de vedere tehnic.
 
Oferim mentenanță și suport tehnic, precum ne ocupăm și de modificările și actualizările dorite în ceea ce privește conținutul. 

PROCESUL DE CREARE MAGAZIN ONLINE

Îți dezvoltăm un website, în câțiva pași

Simplificate, serviciile de creare site web, în funcție de nevoile tale de business, constau în câțiva pași. Urmărim o metodologie clară și eficientă și îți asigurăm consultanță și training pe tot parcursul colaborării!

magazin online 8
EŞTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanţă GRATUITĂ!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  CUI NE ADRESĂM?

  Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

  Avem în portofoliu companii medii și mari.

  La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

  La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

  Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
  SEO 1