Vino în comunitatea pasionaților de Marketing Online – by SEO 365!

Comunitatea pasionatilor de marketing online_1

Vino în comunitatea pasionaților de Marketing Online!

Vrei să interacționezi cu alți profesioniști și pasionați din domeniul Marketingului Online? Te invităm să te alături comunității inițiate de SEO 365!

Recent, ne-am hotărât să extindem discuțiile la cafea și schimburile de idei care au loc săptămânal la noi în agenție într-un spațiu online, în care să putem interacționa cu un număr cât mai mare de profesioniști și pasionați ai marketingului online. Așa a apărut grupul Strategii de Marketing Online – by SEO 365, un proiect la început de drum, dar care promite să aducă multă valoare în comunitate.

Comunitatea pasionatilor de marketing online_2

Cine se poate alătura?

Grupul este dedicat antreprenorilor și oamenilor pasionați de marketing online deopotrivă, așa că ni te poți alătura indiferent de gradul de experiență! 

Scopul nostru este să clădim împreună un spațiu care să încurajeze schimbul de idei și viziuni, cu informații, exemple și discuții utile atât celor aflați la început de drum sau celor care vor să își dezvolte anumite competențe, cât și specialiștilor și experților în business, marketing online & SEO.

De asemenea, deși grupul este moderat de echipa noastră, ești binevenit și dacă lucrezi într-o altă agenție de marketing. Te poți înscrie atât cu profilul personal, cât și ca pagină.

Comunitatea pasionatilor de marketing online_3

Ce poți găsi, dar mai ales, ce te încurajăm să postezi pe grup?

Așa cum îți spuneam mai devreme, vrem să ne mutăm obiceiurile offline din agenție și în mediul online. De fiecare dată când întreaga echipă se reunește la birou, ne rezervăm câteva minute bune pentru o discuție la cafea, iar partea noastră favorită este atunci când fiecare dintre noi povestește ce a mai aflat sau ce a mai testat în ultima vreme la capitolul Marketing Online.

Indiferent de subiectul abordat, nu ne dăm niciodată înapoi de la a discuta deschis și transparent, fiecare din propria experiență. Aceleași principii ne-am propus să le aplicăm și în noua comunitate online, așa că suntem bucuroși să interacționăm cu orice postare legată de:

  • noutăți și informații utile din antreprenoriat & lumea marketingului online (cu tot ce înseamnă ea – SEO, Social Media, Content & Copywriting, E-mail Marketing, ADS etc); 
  • sfaturi & recomandări;
  • întrebări, provocări întâmpinate care-și caută soluțiile, sondaje de opinie, exemple;
  • dezbateri prietenoase pe subiecte de interes. 

Pe lângă acest spațiu de discuții, punem la dispoziția membrilor și:

  • un program de mentorat în cadrul grupului; 
  • acces prioritar la evenimentele din cadrul SEO 365 Academy;
  • acces la anumite capitole din cursurile SEO 365 Academy (bonus periodic, valabil pentru cei mai activi membri).

Pentru că vrem să încurajăm stabilirea de parteneriate, într-o manieră sănătoasă pentru toată lumea, vom crea contextul potrivit, prin postări dedicate, pentru oferte de job, networking, chiar și promovare.

Comunitatea pasionatilor de marketing online_4

Te așteptăm cu drag să te alături comunității noastre! Înscrie-te chiar acum!