Feedback SEO 365: „Un eveniment care mi-a umplut inima de bucurie și mintea de informații!”

Feedback SEO 365 - Martie

Feedback SEO 365 | martie 2021

Când primești un astfel de feedback pentru munca pe care o faci, precum cel primit de Attila Kiraly, specialist SEO și fondatorul SEO 365, îți alimentezi „motoarele” – și nu motoarele de căutare, ci cele interioare – cu energie și motivație, cât să-ți ajungă pentru alte câteva proiecte de mare amploare!

Pe 23 martie 2021, avea loc evenimentul „Adevăratul potențial al afacerii tale în mediul online”, al cărui invitat special a fost Attila Kiraly. Evenimentul a fost organizat de către Mums in Business (MIB International Romania), iar feedback-ul primit a entuziasmat întreaga noastră echipă! Într-atât, încât ne-am propus să creștem frecvența unor astfel de ateliere și cursuri. Iată: 

„Nu știu cum a fost ziua de 23 martie pentru tine, însă pot să-ți mărturisesc că pentru mine a fost una extrem de plină. Sunt Adriana Sandorfi și azi nu o să-ți spun despre trafic și despre multe lucruri pe care le ai de făcut, și iar de făcut, unele bifate și altele rămase, nu.
O să-ți spun despre un eveniment care mi-a umplut inima de bucurie și mintea de informații!
Și nu doar mie, ci și celor 19 participante pe care le-am avut alături. Și acest lucru nu ar fi fost posibil fără invitatul nostru, Attila Kiraly, care ne-a vorbit despre potențialul pe care orice afacere îl are în mediul online.

Acest om este un izvor de informații, eu, sincer, am rămas uimită de tot ce ne-a explicat. Sunt recunoscătoare pentru tot ce a împărtășit cu noi, pentru pasiunea pe care am simțit-o în glasul lui, pentru timpul acordat și oportunitățile viitoare de sprijin pe care ni le-a oferit!

Pe Attila îl găsiți aici: www.seo365.ro și aici facebook.com/seo365ro – este fondatorul și sufletul acestei afaceri!

Și sunt mega-recunoscătoare și mega-încântată pentru toată valoarea pe care a împărtășit-o cu noi la acest eveniment!

Și, fie vorba între noi, eu spun mereu că scot oamenii din zona de confort și îi ajut să crească și să se dezvolte. Ei, iată că a venit Attila și m-a scos și pe mine din zona de confort, pentru că m-a pus să mă gândesc out of the box la ceea ce îmi propun să fac. Adică, nu e suficient să îți faci un site, de exemplu, e nevoie de multe alte chestii, altfel toți banii, timpul și resursele tale sunt aruncate pe fereastră.

A fost atât de interesant tot ce ne-a spus, încât au început întrebările fetelor și apoi discuțiile și exemplele pe care ni le-a arătat Attila, încât a durat aproape 3 ore!” 

Adriana Sandorfi, pe care o puteți găsi pe grupul Mums In Business Int. Networking Mureș – Cluj, precum și pe grupul Leadership & Dezvoltare personală.

Feedback SEO 365 - Martie

Nu obișnuim să publicăm astfel de feedback-uri (și rău facem), însă de data aceasta am simțit că e necesar să ne oprim din muncă și din #cotidiene, pentru a ne manifesta la rândul nostru aprecierea pentru participantele la acest eveniment. Deschiderea, curiozitatea și motivația lor de a-și îmbunătăți prezența afacerilor, în mediul online, au fost contagioase. Mulțumim! 

„Eu sunt de puține cuvinte și alea neinspirate ????. Dar entuziasmul care m-a cuprins din primele secunde și atenția care mi-a menținut-o în 2 ore jumate, nu le mai aveam de când eram cu grupa mea de prietene și colege la cursurile P N L în Italia. 

Mă simțeam la momentul potrivit și locul perfect.
Este cu mult mai mult decât mă așteptam să învăț de la acest curs .
Complimente deosebite domnului Attila pt profesionalismul, carisma, exprimarea și expunerea excelentă a temei dar și pt noțiunile și acțiunile concrete furnizate despre afacerile desfășurate în mediul online. Sper să repetăm curând aceste experiențe cu asemenea oameni extraordinari și colegi deosebiți.” 

Cecilia Popa

 

Cu siguranță ne vom implica și pe viitor în astfel de inițiative și evenimente deosebite. De altfel, fiți cu ochii pe noi, căci muncim de zor la propria… academie » SEO 365 Academy

Sponsorii evenimentului: Mary Neducin și Daniela Casuneanu (cadouri)

Au participat: Szarics Anca (Salon Trendy), Ferenti Oana – Partener Life Care, Sabina Varga (Handmade Boutique), Andreea Iulia Nedea (COSMO Market), Lia Boară (Lumânări Star), Gabriela Ciocu (grupul Liber si sanatos), Oana Maria Julean (MomCrafts – Cadouri handmade), Florina Kristensson (Life-care Suedia), Singeorzan Lenuta (Tupperware – Magia simplitatii), Ludmila Maxim, Mary Neducin (Elite Tailoring – Boutique de Lux), Alina Voicu (Native – Broderii cu stil), Oana Ghirean (LOve Handmade Decor), Cecilia Popa (SĂPUN), Daniela Casuneanu (Dana Casuneanu Partner Life-Care in Belgium), Liliana Selaru (Croitoria Perfect Fit), Harvat Sara (Junior Upgrade), Adriana Sava, Mihaela Cipaianu (Masti Bumbac Personalizate).