Suntem 1000 de prieteni. Cum se anunță viitorul pentru SEO 365?

viitorul pentru seo

Azi celebrăm! Cum vizualizăm viitorul pentru SEO 365?

Suntem 1000 de prieteni! Cum vedem și planificăm noi viitorul pentru SEO 365 și pentru comunitatea aceasta în curs de formare? Vă creionăm câteva idei azi, din confortul casei, fiecare cu feliuța improvizată de „tort” și cu muzica preferată pe fundal. 🙂

Am anticipat acest moment încă de când ne-am început mai serios activitatea pe rețelele de socializare. Să ajungi la 1000 de aprecieri pe pagina de Facebook nu reprezintă un prag foarte înalt, în general. Însă știm din experiența proiectelor de care ne-am ocupat că este unul important. Un prag cu adevărat mare ar fi, de exemplu, cel de 130.000 de aprecieri ale paginii! Este un prag de care se apropie Cluj.com – unul dintre cele mai vechi și mai de succes proiecte de care ne ocupăm încă din 2013. Fiecare domeniu de activitate vine însă cu provocările și specificul său.

Am învățat de-a lungul anilor că celebrarea reușitelor este în sine o etapă a strategiei de dezvoltare. Sfat: nu săriți peste astfel de momente, căci ele au darul de a genera un nou val de energie, creativitate și entuziasm pentru toți cei implicați!

Cum se anunță viitorul pentru SEO 365?

viitorul pentru seo

Deși dezvoltăm proiecte de web design (website-uri și magazine online), strategii de marketing online & remarketing și oferim servicii SEO de ani de zile, abia recent am făcut acest pas: din spatele camerelor, în fața lor. De altfel, numeroase agenții de marketing online au trecut printr-un proces similar. S-a trecut de la oamenii care lucrează „în umbră”, despre a căror activitate nu prea se știa mare lucru, la echipe bine structurate, al căror rol devine tot mai evident în buna dezvoltare a unei afaceri. Ce ne propunem pentru următoarea perioadă, așadar?

  • Dezvoltarea serviciilor pe care le oferim. Vom anunța în curând două noi servicii pe care le vom pune la dispoziția partenerilor noștri actuali și viitori. Hint: un serviciu creativ, unul tehnic.
  • Dezvoltarea în plan internațional » SEO 365 este o agenție de marketing online care funcționează cu succes la nivel internațional. Echipa din România, cu sediul stabilit în Cluj-Napoca, se ocupă deja de proiecte la nivel național și european. În același timp, vestea bună este că avem colegi și peste ocean! Echipa își are sediul la New York, chiar pe Broadway, și se ocupă de proiecte din Statele Unite ale Americii și Canada. Suntem bine conectați așadar la tot ce se întâmplă pe piața internațională. Vă vom ține la curent! 🙂
  • Creșterea comunității pe rețelele de socializare. Sperăm să celebrăm în curând într-o comunitate de 2000 de prieteni!
  • Newsletter pentru cei pasionați de fascinanta lume a Marketing-ului Online. Vrem să împărtășim cu voi informații importante, noutăți, tendințe și scurte ghiduri introductive în acest vast domeniu, expansiv și extrem de dinamic. Momentan, puteți oricând să ne urmăriți pe Blog SEO 365, însă gândim o formă mai prietenoasă și mai la îndemână pentru cei care doresc să se familiarizeze cu tot ce înseamnă strategiile de marketing online la ora actuală.
  • Din culise » Vom reveni cu mai multe interviuri cu specialiștii noștri și cu cei din domenii conexe, cu studii de caz relevante, cu soluții la problemele pe care le întâmpinați fie ca antreprenor, fie ca om de marketing. Dacă aveți întrebări, ni le puteți trimite pe e-mail și încercăm să venim cu răspunsuri. De exemplu, abordăm inclusiv subiecte nu tocmai discutate la noi în țară, cum ar fi accesibilitatea în mediul online.
  • Conținut mai interactiv & resurse gratuite » Avem în lucru câteva idei, ne pregătim să venim cu un conținut mai interactiv, într-un alt tip de format, dar și cu diverse tipuri de resurse, care vor fi puse la dispoziția voastră în mod gratuit, pentru a vă ajuta în dezvoltarea afacerii.
  • Să ne cunoaștem mai bine! » Viitorul pentru SEO 365, așa cum îl vizualizăm noi, este unul strâns legat de comunitatea de antreprenori și oameni pasionați de marketing online – deopotrivă. Avem planuri și în această direcție. Le luăm pe rând. 🙂

Specialiștii noștri continuă, bineînțeles, să ofere CONSULTANȚĂ GRATUITĂ pentru antreprenori și în următoarea perioadă. Pentru înscrieri, trebuie doar să completați formularul de aici: seo365.ro/consultanta-gratuita.


Alătură-te comunității noastre pe Facebook SEO 365, Instagram @seo_365 sau LinkedIn SEO 365 Marketing Online