Internship Marketing Digital

Home Cariere Internship Marketing Digital: Social Media & Content Writing
Internship Marketing Digital SEO 365

Internship Marketing Digital în cadrul agenției SEO 365

Locație: Cluj-Napoca, România
Data limită pentru aplicare: 14 iulie 2024 (inclusiv)
Perioadă internship: 6 luni

Iubești social media, cuvintele îți sunt prietene, știi să pui sclipici în texte, iar KPI & SEO nu sunt doar niște litere pentru tine? Hai să ne cunoaștem! Trimite-ne un CV și câteva informații despre tine pe office@seo365.ro, până pe 14 iulie 2024. 

Descrierea postului:

 

Asigurăm internship (plătit) pentru ucenici dornici să învețe și să facă primii pași în dezvoltarea lor profesională. Vei avea ocazia să îți dezvolți abilități sub îndrumarea specialiștilor noștri și să contribui activ la implementarea unor campanii de marketing online. 

Te vom implica în proiecte din domeniul cultural, turistic și de business, în cadrul cărora vei primi responsabilități punctuale. 

Vei avea ocazia să „testezi” și să pui în practică activități specifice social media, de creare conținut, dar și să te familiarizezi cu procesul unei campanii SEO. În funcție de interesele și abilitățile tale, vei primi mai multă îndrumare și responsabilități într–o direcție sau alta. 

Responsabilități principale

  • » Familiarizarea cu proiectele de care ne ocupăm – analizare Buyer Persona, domeniu de activitate, produse / servicii oferite de clienții noștri;
  • » Dezvoltarea planurilor editoriale, crearea conținutului scris & vizual și programarea acestuia pe rețelele de socializare (conținut organic); 
  • » Familiarizare cu gestionarea campaniilor Social Media ADS (inițiere, eventual monitorizare/ ajustări);
  • » Redactare de conținut: articole și texte unice, scrise într-o manieră interesantă și atractivă pentru audiențele vizate; 
  • » Participare la training-uri și implicare în dezvoltarea diverselor campanii de marketing online (nivel începător, sub îndrumare).

Cerințe

  • » Abilități de organizare, rezolvare probleme, creativitate și muncă în echipă;
  • » Atenție la detalii și meticulozitate (foarte important – știm că apare în toate anunțurile, dar chiar urmărim aceste abilități);
  • » Să te pasioneze cuvântul scris, să înțelegi impactul conținutului vizual asupra oamenilor, să iubești mediul online și modul în care le poți transmite și celorlalți o idee, o stare de spirit, o informație.

Ce oferim

  • » Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic, unde creativitatea și inovația sunt întotdeauna încurajate;
  • » Acces la proiecte diverse și provocatoare, lucrând pentru clienți de diferite dimensiuni și din industrii variate;
  • » Oportunități de dezvoltare profesională și personală;
  • » Suntem prietenoși, entuziasmați și ne place foarte mult ceea ce facem – îți oferim așadar un mediu de lucru plăcut, unde poți veni cu drag în fiecare zi. Punem preț pe colegialitate, ne susținem unii pe alții și lucrăm cu adevărat ca o echipă (chiar și de la distanță);
  • » Program full-time, normal, de luni până vineri, în format hibrid – adică momentan muncim de acasă, dar și de la sediul SEO 365 (cel puțin o zi pe săptămână).

Cum să candidezi:

 

Trimite-ne CV-ul tău și/sau portofoliul la adresa de e-mail office@seo365.ro până la data de 14 iulie 2024. Alternativ, poți completa direct formularul de mai jos. 

Despre companie:

 

SEO 365 și-a croit drum în lumea digitală încă din anul 1999, fiind la bază o companie de IT. Din anul 2008, ne-am specializat pe servicii SEO & Marketing Online. Incursiunile noastre în jurnalism, social media marketing și city branding au început în 2012, de când dezvoltăm una dintre cele mai de succes platforme naționale dedicate unui oraș: Cluj.com. În prezent, avem clienți din rândul companiilor medii și mari, la nivel național și internațional. Știm să imprimăm interacțiunilor online o notă de autentic, relevanță, calitate și creativitate! Jonglăm cu industrii diverse, pe care știm să le conectăm la comunitățile și nevoile de business actuale.

Aplică aici

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.