Copywriting

Home Optimizare SEO Copywriting
SIMTI CĂ NU-ȚI GĂSEȘTI CUVINTELE? TE AJUTĂM NOI!

Tot mai ușor să te promovezi,
tot mai greu să captezi atenția

SEO 365 îți pune la dispoziție specialiști în copywriting care vor transmite povestea afacerii tale înspre publicul țintă într-un mod original și creativ. 

În momentul în care apelezi la o agenție de marketing online, indiferent de metodele prin care alegi să te promovezi, procesul de creare conținut va face implicit parte din strategia de marketing. 

Oferim servicii SEO și dezvoltăm strategii de Marketing Online complexe și eficiente, iar cam toate au această componentă » scrisul

CE MESAJ VREI SĂ TRANSMIȚI?

Mai mult decât creare de conținut

Să faci copywriting sau content writing de calitate presupune, însă, mai mult decât a scrie fraze frumoase. Unul dintre aspectele la care suntem foarte atenți ține de familiarizarea cu afacerile partenerilor noștri

 • Care este scopul mesajelor de marketing?
 • Ce ton al vocii reflectă întru totul valorile și principiile companiei tale?
 • Cum transpunem imaginea brandului tău într-un text?
 • Cum interacționăm cu publicul tău țintă?
 • Care sunt particularitățile produselor, serviciilor, industriei în care activezi și cum le evidențiem în textele create?

Suntem atenți la toate aceste aspecte în momentul în care ne asumăm rolul de a transmite povestea afacerii tale mai departe. Tonul vocii, specificul comunității și localizarea publicului tău țintă, de exemplu, nu pot fi neglijate în dezvoltarea mesajelor tale de business. O strategie SEO pentru o afacere din Cluj va arăta probabil diferit de o strategie pentru un business din capitală sau dintr-un oraș mai mic. Local SEO devine tot mai important, iar acest aspect trebuie să se reflecte și în tehnicile de copywriting pe care le abordezi.

content writing
VREI SĂ SPUI POVESTEA AFACERII TALE ÎNTR-UN MOD ORIGINAL?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  INDIFERENT DE METODA DE MARKETING

  Ai nevoie de Copywriting

  Conform experților în domeniu, o persoană este expusă zilnic la peste 4000 de reclame – incluzând toate mediile de promovare, dar și produsele cu care interacționează în mod normal. Desigur, numărul variază la nivel cultural și individual.

  Din marea de anunțuri și reclame, cum le atragi atenția oamenilor, cum te diferențiezi, cum le stârnești interesul? În primul rând, prin copywriting. Cum le menții viu interesul? Prin content writing de calitate. Indiferent de metodele de marketing online prin care alegi să te promovezi, la baza lor, ca fundament principal vei găsi mereu copywriting-ul.

  PPC-Advertising-Image2
  Servicii de Optimizare SEO 1

  Nu-ți găsești cuvintele? Devenim noi vocea ta!

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Optimizare SEO 2

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   BLOG SEO365 - Copywriting

   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1