Remarketing

Home Optimizare SEO Remarketing
ÎȚI TRANSFORMĂM POTENȚIALII CLIENȚI ÎN CLIENȚI FIDELI!

De ce e important să faci Remarketing?

Orice strategie eficientă de marketing online va include, negreșit, și campanii de Remarketing, fie că vorbim de Google Remarketing sau de Facebook Remarketing. Cum funcționează, de ce este importantă această metodă și cum o integrăm în pachetul de servicii SEO & Marketing Online?  

Practic, de fiecare dată când un utilizator interacționează cu tine și cu site-ul sau magazinul tău online, sesiunea este înregistrată via cookie. Acest cookie îți va permite ulterior să îi afișezi anunțurile din campania ta de Remarketing atunci când vizitează alte site-uri. 

Cu alte cuvinte, ne asigurăm că potențialul client nu uită de tine, căci ești prezent pentru el (din nou) la momentul potrivit, în locul potrivit și că te va lua, astfel, în considerare când are nevoie de produsele sau serviciile pe care tu le oferi. 

remarketing
VREI SĂ AJUNGI DIRECT LA CEI CARE SUNT DEJA INTERESAȚI DE BRANDUL TĂU?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  ȘTIAI CĂ...?

  Remarketing = Vânzare

  Doar 3% dintre cei care vizitează pentru prima dată un website sunt dispuși să facă o achiziție de acolo. Dacă nu găsești o modalitate de a-i readuce pe site-ul tău, îi pierzi pe ceilalți 97%. 

  Ce se întâmplă cu acei utilizatori care au interacționat cu brandul tău (pe Facebook, de exemplu), ți-au vizitat website-ul sau magazinul online și și-au manifestat deja interesul pentru serviciile tale?

  Te ajutăm să comunici cu ei!

  Dezvoltăm și gestionăm campanii de:

  Facebook

  Toți sunt (și) pe Facebook. Dacă au interacționat deja cu tine, ne asigurăm că o vor face din nou!

  Google

  Când navighează pe Google sau sunt pe alte platforme partenere, le amintim de tine!

  On Page SEO
  Servicii de Optimizare SEO 1

  Vrei să afli mai multe?

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Optimizare SEO 2

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   Ce avantaje ai dacă faci Remarketing?

   Indiferent dacă vorbim de Facebook Remarketing sau de Google Remarketing, există o serie de avantaje pentru tine și afacerea ta în momentul în care aloci atenție acestei metode de marketing online.

   Prin serviciile de optimizare SEO pe care agenția noastră le oferă (la nivel național – în București, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe, dar și internațional), serviciile de Social Media Marketing (promovare pe Facebook, LinkedIn sau Instagram) sau E-mail Marketing, ne asigurăm că potențialii clienți află despre tine, produsele și serviciile pe care le oferi. 

   Persoanele care au interacționat deja cu brandul tău sunt mult mai dispuse să cumpere un produs sau să apeleze la serviciile tale. Iată și alte avantaje asigurate de o strategie eficientă de Remarketing ↴

   • Rezultate rapide. Impact imediat.
   • Vizibilitate, notorietate și familiarizare cu brandul.
   • Conversie mai bună. Costuri mai reduse.
   • Avantaj față de concurență.
   • Se poate face pe diverse platforme: FacebookGoogle Ads, LinkedIn etc.
   • Influențează pozitiv celelalte metode de marketing online.
   • Vizibilitate sporită » Trafic pe website » Lead-uri / Potențiali clienți » Vânzări / Clienți.
   What Reputation Management
   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1