Adwords | Google Ads

Home Optimizare SEO Google Adwords
FII VIZIBIL ÎN LOCUL POTRIVIT, LA MOMENTUL POTRIVIT!

Ce înseamnă Google Adwords?

Google Adwords, alături de strategiile de optimizare SEO, reprezintă unul dintre cele mai eficiente canale de marketing online. Această eficiență atinge cote maxime în cazul campaniilor concentrate cu precădere în jurul unor servicii sau produse deja cunoscute, care se caută pe Google. Are sens, nu? Așa că este important să fii acolo atunci când potențialii clienți caută soluții pentru nevoile și interesele lor.

Adwords este un serviciu publicitar dezvoltat de renumitul motor de căutare Google. Prin intermediul acestuia, companiile își pot afișa anunțurile create (reclame plătite) în funcție de cuvinte-cheie de interes și obiective de business. O strategie de campanii Adwords / Google Ads bine pusă la punct, alături de un pachet de servicii SEO eficient, pot face minuni pentru o afacere!

PE PRIMELE POZIȚII PE GOOGLE, ÎN CEL MAI SCURT TIMP!

Adwords | Google Ads

Oferim servicii AdWords pentru a crește rapid vizibilitatea afacerii tale pe Google! Iar vizibilitatea se traduce în mai mult trafic pe website, mai multe lead-uri, mai multe vânzări. 

Google Adwords
RECOMANDAREA NOASTRĂ

Te ajută Google Adwords?

Răspunsul simplu este DA.
Este rapid, eficient, măsurabil, cu un buget rezonabil și controlabil. 

Partenerii noștri știu că strategiile pe care le dezvoltăm au mereu în vizor obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung. De aceea ne place SEO. De aceea creăm strategii de marketing online care se completează reciproc și care vin ca un răspuns la, de exemplu, datele din acel Audit SEO pe care îl realizăm. Toate aceste lucruri durează și necesită mentenanță.

Prin Adwords / Google Ads ajungem însă țintit și instant la publicul care te interesează… și pe care îl interesează, la rându-i, de tine.

Pentru maximă eficiență, în completarea serviciilor Google Ads, oferim servicii de optimizare SEO în Cluj, București, Timișoara, Iași și numeroase alte orașe la nivel național, dar și internațional!

Servicii de Optimizare SEO 1

Îți dorești mai mult trafic pe site?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  Campanii adwords
  DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

  Avantajele unei campanii Adwords

  De ce ai nevoie de campanii Adwords? Există numeroase beneficii. Vei observa creșteri imediate (în doar câteva ore!) în traficul pe website. Vizibilitatea afacerii tale va „exploda”, iar ratele de conversie sunt mult mai bune. Contactează-ne pentru detalii! 

  Rezultate rapide

  Din momentul implementării unei campanii Adwords, se generează trafic pe website aproape imediat (câteva ore). 

  Vizibilitate crescută

  Ești pe primele poziții pe Google încă din prima zi a unei campanii Adwords, aspect ce ajută și la notorietatea brandului.

  Mergi la țintă

  Reclama ta este afișată pentru cei care sunt deja interesați de anumite produse sau servicii. Apari la momentul potrivit.

  Ușor de măsurat

  Rezultatele unei campanii Adwords sunt ușor de monitorizat. Vom știi exact numărul de click-uri, de afișări, costul mediu pe click / pe tranzacție, ROI-ul, ROAS-ul etc.
  VREI SĂ OBŢII REZULTATE RAPIDE?

  Contactează-ne pentru o consultanță GRATUITĂ!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   CE VREI SĂ OBŢII?

   Dezvoltăm campanii Adwords
   în funcție de nevoile tale!

   Mai multe vizite pe website

   Oferim servicii Adwords care îți vor crește vizibilitatea pe Google. O vizibilitate sporită înseamnă mai mult trafic pe website și mai multe vânzări!

   Mai multe apeluri telefonice

   Preferi ca potențialii tăi clienți să ia legătura cu tine prin telefon? Google Adwords ne permite crearea unor campanii specifice, cu acest obiectiv în vizor. 

   Mai multe vizite în magazin

   Știai că aprox. 72% dintre cei care au căutat un produs sau un serviciu local, au și vizitat ulterior respectivul magazin? Îi ajutăm să te găsească!

   servicii adwords
   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1