Promovare Instagram

Home Optimizare SEO Promovare Instagram
SERVICII DE PROMOVARE PE INSTAGRAM

Fii vizibil într-o comunitate activă și implicată!

De ce să optezi pentru servicii de promovare Instagram? Un răspuns simplu și direct ar fi faptul că, doar în România, sunt peste 4 milioane de utilizatori!

Rețeaua socială a devenit una dintre cele mai atractive la ora actuală, completând alături de Facebook și LinkedIn „triada” rețelelor de socializare preferate în rândul românilor. Cu toate acestea, Instagram pare să fie încă subestimată de cei care lucrează în marketing

Pe Instagram, ai șansa, ca business, de a te conecta la comunități reale, active și extrem de implicate. Datorită noilor funcții îți poți promova magazinul online, poți să îi ții la curent pe cei care te urmăresc cu noutăți în timp real, îi poți încuraja să se aboneze la newsletter, poți crea conexiuni pe termen lung! 

Prin serviciile noastre de promovare pe Instagram, transmitem povestea afacerii tale prin imagini, într-un mod creativ și original! Iar dacă strategia de promovare pe Instagram este inclusă în pachetul de servicii SEO, Marketing Online (și Remarketing), avem grijă, pentru maximă eficiență, ca acestea să fie complementare. 

Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei să îți dezvolți afacerea pe Instagram?

Contactează-ne pentru mai multe informații!

Optimizare SEO 2

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  INSTAGRAM ÎN CIFRE

  Oamenii urmăresc pe Instagram activitatea brandurilor

  dintre utilizatori admit că urmăresc pe Instagram cel puțin un brand

  dintre utilizatori au căutat un brand pe Instagram cel puțin o dată

  dintre utilizatori au dat Follow unui brand doar pentru a-i urmări activitatea

  Optimizare SEO 1

  Ce avantaje ai dacă apelezi la serviciile noastre de PROMOVARE INSTAGRAM?

  Oferim servicii complete de promovare pe Instagram, dezvoltate în conformitate cu strategia de marketing online. Pe Instagram, e vorba despre comunitate și experiențe cu brandul. Specialiștii noștri sunt la curent cu toate noutățile și se asigură că afacerea ta beneficiază din plin de avantajele pe care platforma le pune la dispoziția profilurilor de business.

  Nu uita: complementar, oferim și servicii de promovare pe Facebook sau LinkedIn.

  Vizibilitate în comunitatea potrivită

  Brandul tău devine mai accesibil și mai vizibil în rândul comunității de interes. Te ajutăm să  dezvolți interacțiuni autentice cu cei care te urmăresc.

  Economie de timp și bani

  • Gestionăm întreaga activitate a afacerii tale pe Instagram. Investiția în Instagram este avantajoasă și din punct de vedere financiar, pe termen lung.

  Un impact 100%

  Instagram îți permite să atingi un Reach (impact) de 100% în rândul celor care te urmăresc. Comparativ, pe Facebook impactul este de aproximativ 6%. 

  Interacțiuni mai multe & organice

  Interacțiunile pe Instagram sunt de zeci de ori mai multe decât pe alte rețele sociale. În plus, interacțiunile organice sunt aici în creștere, în timp ce pe alte platforme acestea scad.

  O creștere anuală de 200%

  În medie, numărul de urmăritori ai unui cont crește cu 16% / lună pe Instagram. Astfel, media de creștere anuală ajunge la aproape 200%.

  O foarte bună rată de conversie

  Cei care aleg să îți urmărească brandul sunt cu adevărat interesați de activitatea ta. Cu mesajul potrivit, ne asigurăm că rata de conversie va crește semnificativ!

  Rezultate vizibile

  Rezultatele pot fi observate cu ușurință, atât din rapoartele lunare pe care ți le oferim (și explicăm), cât și din activitatea propriu-zisă pe Instagram. 

  Vrei promovare pe Instagram?

  Suntem pregătiți să îți transpunem povestea pe una dintre cele mai îndrăgite rețele de socializare!

  About-CallToAction-Rocket-Image

  STRATEGIE SOCIAL MEDIA MARKETING

  Servicii Promovare Instagram

  Pasul 1.

  Raport inițial: situație curentă și sugestii de optimizare

  Pasul 2.

  Customer Persona - creare profil și analiza publicului țintă

  Pasul 3.

  Strategie de promovare pe Instagram

  Pasul 4.

  Dezvoltarea planului editorial

  Pasul 5.

  Creare conținut și materiale necesare

  Pasul 6.

  Campanii de promovare Instagram

  Pasul 7.

  Administrare profil: conținut, campanii și interacțiuni

  Pasul 8.

  Raport lunar

  Pasul 9.

  Optimizare proces, adaptarea strategiei și reluare proces

  EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII VIZIBIL PE INSTAGRAM?

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1