Google My Business

Home Optimizare SEO Google My Business
FII PREZENT CAND PUBLICUL TE CAUTĂ:

Google My Business

Google My Business reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de a câștiga trafic pe website și clienți noi pentru afacerea ta. Oamenii își doresc răspunsuri rapide și soluții imediate pentru căutările lor. Ce loc mai bun să îți prezinți afacerea celor care te caută direct pe Google decât spațiul dedicat tocmai afacerii tale? Un profil Google My Business îți permite să listezi informații utile, recenzii, fotografii, date de contact, dar și să publici noutăți, oferte speciale sau detalii despre serviciile și produsele tale. 

Totuși, Google My Business nu este doar un alt loc în care poți publica informații despre afacerea ta. Dacă este optimizat corespunzător, profilul tău Google My Business poate genera lead-uri, vânzări și informații esențiale despre clienți

EȘTI PREA OCUPAT?

Ne ocupăm noi de tot!

Știm că setarea și optimizarea unui cont Google My Business necesită timp și o aliniere la strategia de marketing online & SEO. Așadar, specialiștii SEO 365 îți stau la dispoziție: putem crea, seta și dezvolta acest profil pentru tine.

google-my-business-2
ÎN CE CONSTĂ IMPLICAREA NOASTRĂ?

O carte de vizită excelentă: Google My Business

În momentul în care potențialii clienți te caută pe Google, primele rezultate afișate sunt ca o carte de vizită. Spațiul dedicat profilului tău Google My Business reprezintă o oportunitate ce nu poate fi neglijată! Specialiștii SEO 365 te ajută să-ți dezvolți o carte de vizită nu doar plăcută vizual, ci și utilă și funcțională. În pachetul de optimizare Google My Business includem: 

Crearea și optimizarea contului

De la setarea categoriilor primare de business, a locației, programului de lucru, datelor de contact sau a modalității de rezervări și programări, până la informații despre modificările sau măsurile speciale luate în contextul pandemiei de Covid-19 sau listarea serviciilor și produselor principale, ne ocupăm de fiecare aspect și detaliu tehnic al contului, pentru ca toate informațiile să fie disponibile publicului. 

Redactarea textelor - conform strategiei SEO

Avem o echipă de content writeri și copywriteri cu experiență care se vor ocupa de redactarea textelor necesare – însă nu oricum, ci în conformitate cu strategia SEO. Profilul Google My Business permite mai mult decât simpla afișare a adresei sau a programului de lucru. Îți vei putea descrie într-o manieră prietenoasă atât serviciile, cât și produsele reprezentative pentru afacerea ta. Te ajutăm să spui povestea afacerii tale ținând cont, totodată, de cuvintele-cheie relevante din punct de vedere SEO

Publicarea materialelor vizuale

Un aspect oarecum neglijat de companii ține de setările specifice identității vizuale și de aspectul final al profilului. În optimizarea contului tău Google My Business, ne ocupăm inclusiv de: 


» publicarea fotografiilor reprezentative pentru afacerea ta (fotografii din interior, din exterior, din timpul activităților de lucru, fotografii cu echipa);

» publicarea materialelor video reprezentative, dacă deții astfel de materiale;

» setarea elementelor de identitate vizuală (logo, copertă). 

Training de optimizare Google My Business

Fiind vorba de un pachet de servicii cu taxă unică (ne ocupăm de setări și de optimizarea contului Google My Business o singură dată), vrem să ne asigurăm că vei putea să-ți administrezi și singur, ulterior, contul. Prin urmare, vei beneficia și de un scurt training de optimizare Google My Business. 

 

Fie că vei dori să faci modificări minore, cum ar fi actualizarea unui număr de telefon, fie că vei dori să postezi noutăți, oferte, fotografii sau să-ți actualizezi produsele și serviciile disponibile, în urma acestui training te vei putea descurca și pe viitor, pe cont propriu. 

VREI SĂ FII PREZENT PE GOOGLE?

Contactează-ne pentru o consultanță GRATUITĂ!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  google-my-business-3
  DE CE E IMPORTANT?

  Avantajele Google My Business

  Știai că aproximativ 56% dintre comercianții locali încă nu și-au revendicat contul Google My Business? – conform Localogy Insider. Având în vedere că acest cont este cel care generează prima impresie a utilizatorilor despre afacerea ta, am spune că este extrem de important ca totul să fie perfect optimizat. Revendicarea contului este, așadar, doar începutul! 

   

  Ca afacere locală, dacă te gândești să pui bazele unei strategii SEO, Google My Business e cel mai bun punct de plecare. Principalul avantaj este că acest cont îți asigură vizibilitate în grupul de recomandări locale, afacerea ta fiind listată în diferite moduri pe motorul de căutare. 

  UN FEL DE „3 ÎN 1”

  Un singur cont, multe apariții

  Google Knowledge Panel

  Aceasta este căsuța cu informații utile (adresă, program, telefon, îndrumare pe hartă etc) care apare în topul rezultatelor când cineva îți caută în mod specific afacerea.

  Google Local Pack

  Când cineva face o căutare locală, dacă ai un cont Google My Business bine optimizat, ai putea fi inclus în pachetul de recomandări pe care Google le oferă utilizatorilor.

  Google Maps

  Să ai o prezență optimă pe Google Maps presupune atât un ajutor pe care-l oferi potențialilor clienți, cât și șansa de a fi descoperit de cei care fac căutări pe hartă.

  google-my-business-5
  MULTIPLE BENEFICII

  Ești prezent exact acolo unde trebuie

  Google My Business reprezintă una dintre cele mai rapide și eficiente metode de a-ți crea o fundație solidă și trainică pe celebrul motorul de căutare.

  Ai șansa să fii vizibil în locuri în care altfel nu ai avea cum să ajungi – pe Google Maps sau Google Local Pack, dar și oportunitatea de a livra exact informațiile pe care potențialii tăi clienți le caută.

  INTERACȚIUNI, RECENZII, CLIENȚI

  Îți gestionezi prezența și reputația online

  • Decizi și controlezi exact ce tip de informații devin accesibile publicului;
  • Interacționezi cu potențialii clienți și preiei controlul asupra reputației tale online;
  • Decizi și selectezi ce fotografii sau materiale video sunt reprezentative pentru afacerea ta;
  • Ai acces la statistici despre modul în care consumatorii interacționează cu brandul tău;
  • Îți crești lead-urile și vânzările, fiind prezent când și unde ești căutat;
  • Ai oportunitatea de a-ți fideliza clienții – prin intermediul recenziilor și răspunsurilor la întrebări, dar și prin publicarea de oferte și noutăți.
  google-my-business-8
  google-my-business-7
  INFORMAȚII PREȚIOASE

  Ai acces la statistici relevante

  Google My Business îți permite accesul la o serie de statistici pe care nu le poți obține din altă parte. Din experiența pe care SEO 365 o are în dezvoltarea conturilor Google My Business, am ajuns la concluzia că, deși nu vorbim de foarte mulți indicatori de performanță, aceștia sunt esențiali pentru o mai bună înțelegere a comportamentului potențialilor clienți. Vei putea afla: 

  •  Numărul de vizualizări pentru profil, fotografii, postări;
  • Ce interogări de căutare fac oamenii pentru a-ți descoperi afacerea;
  • Cum anume îți găsesc oamenii afacerea (direct sau prin explorare);
  • Unde anume pe Google îți găsesc oamenii afacerea (Search, Maps);
  • Ce interacțiuni generează contul tău Google My Business: vizite pe site, click-uri pe indicațiile de orientare, navigarea prin galeria foto, apeluri telefonice etc;
  • Un profil sumar al audienței (grupe de vârstă, gen, localizare). 

  Cum se prezintă afacerea ta pe Google My Business?

  Îți dorești și tu un profil complet și eficient al afacerii tale pe Google? Specialiștii noștri îți stau la dispoziție!

  About-CallToAction-Rocket-Image
  ALTE FUNCȚII IMPORTANTE

  Mesaje și postări

  Ar mai trebui menționate două funcții importante ale contului Google My Business. Specialiștii noștri se ocupă de setările inițiale și realizarea a 2-3 postări, iar la cerere îți putem explica ce ai de făcut mai departe.

  Nu toți clienții vor să te sune. De fapt, 90% din lead-uri preferă să primească un mesaj text, decât să fie sunați, conform unui studiu realizat de FranchiseHelp. Vestea bună este că putem activa opțiunea de mesagerie în contul Google My Business, care le permite utilizatorilor să îți trimită întrebări printr-un mesaj scris, fără să te mai sune.

  Știai că poți face postări pe Google My Business? Această funcție a devenit disponibilă prin 2017 pentru afaceri și îți permite să publici câteva tipuri de postări: actualizări COVID-19, noutăți, oferte, evenimente, produse, schimbări de program. Poți adăuga text, imagini, gifs și butoane de acțiune. De ce e bine să ai câteva postări? Acestea ar putea să apară în Google Maps Explore! 

  CUI NE ADRESĂM?

  Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

  Avem în portofoliu companii medii și mari.

  La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

  La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

  Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
  SEO 1