Web Design

Home Optimizare SEO Web Design

Îți dorești un website care să te reprezinte?

Îți punem la dispoziție servicii complete de Web Design și Creare Site, în funcție de nevoi și de specificul afacerii.
Ce informații găsesc potențialii tăi clienți despre compania ta?
Cum sunt prezentate și în ce mod reflectă ele obiectivele tale de business?

Website-ul companiei tale ar trebui nu doar să te reprezinte și să fie atractiv pentru utilizatori, ci și să genereze creșteri în rata de conversie, ținând cont de strategiile incluse în pachetul de servicii SEO & Marketing Online.

strategii de marketing online 1

Dezvoltăm pagina de prezentare a afacerii tale, cu un design modern și interactiv, care să te reprezinte în totalitate.

Email Marketing 3

Dacă deții deja un website și dorești să îl revitalizezi, poți să optezi pentru serviciile noastre de redesign!

Training și Consultanță 3

Dacă deții deja un website și dorești să îl revitalizezi, poți să optezi pentru serviciile noastre de redesign!

Training și Consultanță 3

Dacă deții deja un website și dorești să îl revitalizezi, poți să optezi pentru serviciile noastre de redesign!

SERVICII COMPLETE DE WEB DESIGN

Îți dorești un website atractiv și eficient?

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, oferim servicii complete de Creare Site ! La ora actuală, consumatorii și potențialii tăi clienți iau deciziile de cumpărare în funcție de ceea ce găsesc în mediul online. Toate proiectele de Web Design pe care le dezvoltăm sunt mobile responsive, pregătite pentru optimizare SEO și în conformitate cu strategia de marketing online a afacerii tale.

Optimizare SEO

Îți proiectăm site-ul astfel încât să fie pregătit pentru SEO!

Copywriting

Spunem povestea companiei tale într-un mod atractiv! 

web design

Cum îți dorești să fie viitorul tău website?

Credem că un website trebuie tratat exact ca un sediu central al companiei tale. Ești pregătit să discutăm despre cum vrei să fie noul tău sediu online? 🙂

About-CallToAction-Rocket-Image
web design 1
DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Oferim servicii de Web Design într-o manieră multidisciplinară

Gândim pe termen lung și strategic, așadar serviciile noastre de Creare Site nu scapă din vedere alte aspecte esențiale din viața unei afaceri. Website-ul tău poate fi cea mai eficientă unealtă de business sau poate fi inutil – dacă nu este atractiv și vizibil. De ce să lucrezi cu noi, așadar?

Avem experiență: Web Design din 1999

Știm că sună a clișeu, dar experiența chiar ne recomandă: dezvoltăm proiecte de Web Design & SEO încă din anul 1999. Ne mândrim cu rezultatele obținute de-a lungul timpului. Ți le putem prezenta în cadrul primei noastre întâlniri.

Echipă multidisciplinară: SEO, Copywriting, Social Media

Viața unui website abia începe în momentul în care devine vizibil în mediul online. Dezvoltăm proiectele de Web Design cu o echipă de specialiști care au în vedere aspecte ce țin de SEO, copywriting eficient, vizibilitatea ulterioară în Social Media și alte strategii de marketing online specifice companiei tale.

Modern, interactiv, sigur

Experiența utilizatorilor (UX) devine tot mai importantă, așadar ne asigurăm că website-ul tău face o primă impresie bună, iar apoi este suficient de interactiv, rapid și plăcut din punct de vedere estetic pentru ca simpli utilizatori să devină clienți. Totodată, toate măsurile de securitate necesare sunt implementate pe site.

Web Design Responsive

Știai că peste 60% dintre utilizatorii de Internet vizitează site-uri de pe dispozitivele lor mobile? Acest aspect nu mai poate fi ignorat în realitatea zilelor noastre. Toate site-urile pe care le dezvoltăm au un design responsive, fiind accesate cu ușurință de către utilizatori de pe telefoanele lor mobile, tablete sau desktop.
DE CE AM NEVOIE DE UN WEBSITE?

Compania ta are nevoie de un „sediu online” adecvat

Așa cum sediul central al companiei tale reflectă interesul pe care-l acorzi afacerii tale, dar și clienților și colaboratorilor, un website te reprezintă într-o manieră similară. Cine ești, ce servicii oferi, ce valori are compania ta și, mai ales, ce soluții le poți oferi celor care te vizitează? Toate aceste informații trebuie prezentate într-o manieră atractivă atât pentru utilizatorii de Internet, cât și pentru… motoarele de căutare

 

Echipa noastră de specialiști în Web Design îți va dezvolta site-ul astfel încât acesta să corespundă unor criterii estetice, interactive și creative, dar și criteriilor tehnice, de marketing și de optimizare SEO!

web design 2
Copywriting
CE SE ÎNTÂMPLĂ APOI?

„Cum îmi administrez și actualizez site-ul?”

Probabil este una dintre cele mai frecvente griji, dar și o problemă reală pe care am întâlnit-o în rândul companiilor și antreprenorilor. Ok, acum avem un website funcțional și modern. Cum îl menținem viu și de actualitate? 

 

Lucrăm pe o platformă foarte ușor de gestionat, ușor de învățat și de folosit, cu zeci de mii de module de extensii, versatilă și ușor de securizat. Suntem însă la dispoziția ta cu servicii de mentenanță: efectuăm modificări pe site și actualizările necesare de conținut. Stabilim împreună serviciile personalizate de care afacerea ta are nevoie! 

EŞTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

.

PAGINĂ DE PREZENTARE PENTRU AFACEREA TA

Un site de prezentare care îți transformă vizitatorii în clienți

O pagină de prezentare are rolul de a te pune în legătură cu potențialii tăi clienți. Este spațiul în care aceștia pot găsi informații despre tine: ce tip de business ai, ce oferte speciale pregătești, ce te diferențiază de concurență, ce valori te ghidează și, mai ales, în ce mod vii în întâmpinarea nevoilor lor. 

 

Important: deși este pagina de prezentare a afacerii tale, aceasta este creată pentru vizitatori, cu două obiective în minte, ghidate de strategiile dezvoltate în pachetul de servicii SEO & Marketing Online: 

Rata de conversie

Scopul principal al unui site de prezentare este creșterea ratei de conversie!

Povestea afacerii

Ajută-ți potențialii clienți să te cunoască și oferă-le soluții pentru nevoile lor.

Pagină de prezentare
Pagină de prezentare 1

Servicii complete de creare pagină de prezentare

Îți dezvoltăm o pagină de prezentare, cu un design responsive și foarte bine optimizată pentru motoarele de căutare. Totodată, ne asigurăm că aceasta corespunde obiectivelor de marketing. Asigurăm servicii complete: 

Design personalizat & interactiv

Dezvoltăm proiecte web care au în vedere o serie de funcționalități tehnice, cu un design responsive (ușor de utilizat pe dispozitivele mobile), modern și interactiv, care reflectă personalitatea și imaginea brandului.

Copywriting și creare conținut

O pagină de prezentare nu își atinge obiectivele fără un conținut corespunzător. Echipa noastră de specialiști în copywriting și creare conținut se asigură că povestea afacerii tale ajunge în mod eficient la vizitatori. Un site de prezentare clasic va avea minim 5 rubrici principale. Îți stăm la dispoziție pentru dezvoltarea acestora!

Optimizare SEO

Atât textele și imaginile, cât și alte elemente de conținut, vor fi pregătite și optimizate pentru motoarele de căutare. O pagină de prezentare nu își poate atinge scopul existenței, dacă nu este vizibilă în mediul online. Asigurăm servicii complete de optimizare SEO, atât On Page SEO, cât și Off Page SEO. 

Training și consultanță

Știm că poate să pară complicat, iar pentru persoanele care se consideră a fi „atehnice” – chiar copleșitor, însă suntem alături de tine pe toată durata colaborării. Oferim sesiuni de training și consultanță pentru a-ți facilita experiența directă cu propriul website. 

Îți dorești o pagină de prezentare care să te reprezinte?

Contactează-ne și îți oferim consultanță gratuită! Este important ca serviciile pe care le primești să fie personalizate pe nevoile tale de business.

About-CallToAction-Rocket-Image
CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTII…

O pagină de prezentare nu ar trebui să rămână statică

Deși conținutul de bază ar putea să rămână probabil neschimbat, pentru perioade mai lungi de timp, pagina de prezentare a companiei tale ar trebui actualizată constant. Ar trebui să fie una dinamică, vie. Ar putea să ofere soluții și răspunsuri pentru utilizatori, determinându-i astfel să revină din nou și din nou la tine. 

 

Viața unui site de prezentare ar trebui să înceapă cu adevărat abia după momentul lansării lui. Acesta poate fi unul dintre cele mai utile instrumente în strategia de marketing online, iar în jurul lui, te putem ajuta să creezi adevărate comunități pe rețelele de socializare online!

Pagină de prezentare
SERVICII WEB DESIGN

Tu cum vrei să te prezinți în mediul online?

Să dezvolți o pagină de prezentare, fie că vorbim de crearea acesteia de la zero, fie că vorbim de redesign și actualizări, presupune o bună cunoaștere a pieței, a potențialilor clienți, precum și a afacerii în sine. Oferim servicii complete de Web Design, precum și toate serviciile conexe necesare pentru a te ajuta să-ți transmiți mesajul!

Link-Building-Icon

Dezvoltăm proiecte de Web Design încă din 1999 - așadar experiența ne recomandă! Specialiștii SEO 365 te ajută să te prezinți în mediul online așa cum îți dorești!

Keyword-Research-Icon

Deții deja o pagină de prezentare și vrei să îi actualizezi aspectul? Îți stăm la dispoziție cu servicii de redesign, inclusiv cu servicii esențiale ce țin de optimizare și conținut.

Traffic-Analytics-Icon

Dacă ai produse pe care le poți comercializa în mediul online, într-un magazin online, noi îți stăm la dispoziție cu servicii de optimizare SEO, web design, creare conținut etc.

Vrei o pagină de prezentare care arată excelent?

Servicii de Optimizare SEO 1

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2

.

Copywriting
REDESIGN SITE PENTRU AFACEREA TA

Vrei să-ți revitalizezi afacerea?

Serviciile noastre de redesign asigură o funcționalitate sporită, o experiență a utilizatorilor mult mai plăcută, precum și un aspect vizual care reflectă personalitatea companiei tale, fiind totodată în ton cu ultimele tendințe în Web Design

Un website este cea mai bună carte de vizită a unei afaceri în mediul online. Acesta vorbește despre tine, despre valorile companiei, despre modul în care te raportezi la client. Mai mult decât conținut și informații, site-ul afacerii tale ar trebui să te ajute să îți atingi obiectivele de marketing în timp real. Alături de serviciile de redesign, oferim așadar servicii SEO eficiente, care vor contribui la atingerea acestor obiective. 

PRIN REDESIGN, TE REINVENTEZI

Le oferim vizitatorilor tăi exact ceea ce caută!

Indiscutabil, trăim într-o lume vizuală. Modul în care prezinți informații despre serviciile tale, accesibilitatea lor și cât de atractive vizual reușești să le faci reprezintă factori determinanți în creșterea ratei de conversie, indiferent de domeniul în care activezi. Serviciile noastre de redesign site au în vedere toate aceste aspecte. 

Dacă îți dorești un site mai modern, mai estetic și creativ, cu un design responsive și, bineînțeles, în conformitate cu principiile de optimizare SEO, nu ezita! Oferim servicii complete de Web Design, ReDesign site, Copywriting și Optimizare SEO.

content writing
ESTE MOMENTUL SĂ FACI O SCHIMBARE?

Oferă-i companiei tale o nouă imagine!

Contactează-ne pentru o consultanță GRATUITĂ!

Echipa noastră de specialiști în Web Design & SEO îți oferă un raport inițial privind situația curentă a website-ului tău. Informațiile și elementele de design trebuie să fie în conformitate cu obiectivele tale de marketing online – un aspect adesea neglijat.

Așadar, nu recomandăm orice fel de redesign, ci unul strategic și inteligent.

redesign site
creare site 2
MOTIVE SĂ LUCREZI CU NOI

Ce avantaje ai dacă optezi pentru redesign site?

Există numeroase beneficii pe care un design proaspăt al website-ului le aduce pentru compania ta. Dintre acestea, ținem să menționăm doar câteva: 

Redesign modern și plăcut

Ne asigurăm că prima impresie și experiența utilizatorilor cu afacerea ta îi va transforma în clienți sau colaboratori. 

Design Responsive

Peste 60% dintre utilizatori îți vizitează site-ul de pe dispozitive mobile. În plus, dacă nu e responsive, Google îl defavorizează.

Redesign optimizat SEO

Nu doar că îmbunătățim aspectul vizual al site-ului, dar ne asigurăm că structura sa îl lasă pregătit pentru optimizare SEO.

Redesign inteligent

Intervențiile pe care le aducem site-ului sunt în conformitate cu strategia de marketing online și cu obiectivele de business. 

EȘTI PREGĂTIT SĂ ÎȚI CREȘTEM TRAFICUL PE SITE?

Te ajutăm să spui povestea companiei tale altfel, cu un nou design!

Obiectivele de marketing ale unei companii se schimbă. Piața evoluează. Tehnologiile se dezvoltă, iar utilizatorii interacționează altfel cu brandurile. Te ajutăm să ții pasul cu toate aceste aspecte. Te ajutăm să transmiți povestea companiei tale într-un mod original și autentic, cu ajutorul unui nou design. 

Povestea nu se încheie aici însă. Interacțiunea ta cu potențialii clienți devine completă în momentul în care ești prezent în viața lor socială într-un mod natural. Aici intervin specialiștii noștri în Social Media Marketing

remarketing
Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei ca website-ul tău să se transforme?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2
REZULTATE IMEDIATE

Rezultate rapide și clienți noi în cel mai scurt timp!

Imaginea contează. La fel și funcționalitatea, accesibilitatea și toate setările tehnice care îți aduc site-ul pe primele poziții pe motoarele de căutare. De ce să optezi pentru redesign?

Decizia de cumpărare

Aproximativ 89% dintre consumatori caută informații pe Internet în momentul în care iau decizii de cumpărare. Este site-ul tău pregătit să le atragă atenția și să le ofere răspunsuri?

Vizită online » Interacțiune

Aprox. 72% dintre cei care au căutat un serviciu local, au vizitat ulterior și magazinul sau sediul companiei cu pricina. Primește-ți clienții cum se cuvine încă din mediul online! 

Responsive Redesign

La nivel global, peste 60% dintre utilizatorii de Internet folosesc dispozitive mobile când sunt în căutarea unor servicii sau produse de care au nevoie. Site-ul tău este mobile friendly?

Informarea se face online

Peste 43% dintre consumatori obișnuiesc să se informeze online cu privire la produse/servicii chiar în timp ce se află într-un magazin. Website-ul tău te reprezintă?

BUCURĂ-TE DE AVANTAJELE UNUI SITE FĂCUT INTELIGENT

Oferim servicii complete de Web Design

Dacă ai un website și dorești să-l reîmprospătezi și să-ți revitalizezi imaginea, serviciile noastre de redesign website îți acoperă nevoile. Ce se întâmplă în cazul în care nu ai încă un website? Sau dacă… s-a cam așternut praful pe el, mai ales din punct de vedere tehnic? Fii fără griji: suntem pregătiți să îl aducem la viață! 

Link-Building-Icon

Pentru noi, de aici a pornit totul, în decembrie 1999. Așadar, suntem pregătiți să ajustăm sau dezvoltăm design-ul site-ului tău. Recunoaștem însă: cel mai adesea, o facem tot din rațiuni SEO 🙂

Keyword-Research-Icon

Compania ta are nevoie de o pagină de prezentare care să le transmită potențialilor clienți ce servicii oferi, ce valori te reprezintă și cum le poți fi de folos. Iar noi știm cum să o dezvoltăm.

Traffic-Analytics-Icon

Activitatea ta presupune comercializarea de produse într-un magazin online? Preluăm noi grijile administrative: așezăm produsele pe „rafturi” într-o manieră atractivă și accesibilă pentru clienți 🙂

VREI SĂ SPUI POVESTEA AFACERII TALE ÎNTR-UN MOD ORIGINAL?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire!

.

FĂ PRIMUL PAS ÎN CONSTRUIREA IDENTITĂȚII VIZUALE!

Oferim servicii complete de Logo Design

Îți dorești un brand puternic? Primii pași în dezvoltarea acestuia sunt strânși legați de logo design. Oferim servicii complete de creare siglă pentru afacerea ta! Pornind de la un logo care te reprezintă cu adevărat, îți vei putea dezvolta o identitate vizuală pe măsură.

Avem o echipă de designeri creativi, care au experiență în a reda valorile, personalitatea și mesajul unei afaceri într-un simbol grafic cu impact. Sigla este elementul central pentru identitatea unui brand, așa că abordăm acest proces cu profesionalism și entuziasm.

Dacă prin servicii SEO eficiente aducem potențialii clienți pe website-ul afacerii tale, cu un logo design îndrăzneț și elegant, afacerea ta se va face remarcată și se va întipări în mintea potențialilor tăi clienți!

PACHET SERVICII LOGO DESIGN

Ce oferim? Procesul de creare siglă

499euro

Dezvoltare concept » Dezvoltăm un concept original sau, dacă ai deja schițată o idee, pornim de la aceasta.
Viziuni diferite » În fiecare proiect de logo design se implică 3 designeri diferiți.
Mai multe propuneri » Vei primi un număr total de 15 propuneri de logo design.
Timp de realizare » Procesul de creare siglă va dura maxim 14 zile.
Modificări ulterioare » Pot fi combinații între propunerile de logo design deja primite sau modificări de culori, structură, font etc. Ținem cont de cerințele tale, fără a limita numărul de solicitări, astfel încât să ajungem la un logo design care te reprezintă. Dacă nu vei fi mulțumit, banii vor fi returnați integral în 30 de zile.
Primirea siglei » În format vectorial, PNG, JPEG, PDF etc.
VREI SĂ SPUI POVESTEA AFACERII TALE ÎNTR-UN MOD ORIGINAL?

Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire!

adwords
CU CE IMAGINE TE ASOCIAZĂ CLIENȚII TĂI?

De la idee, la o siglă memorabilă

Când vine vorba de logo design, înțelegem dorința fiecărui client de a-și transpune identitatea afacerii într-un mod unic, original și cu impact. Prin urmare, am gândit un proces de creare siglă care să ne permită obținerea acelui simbol grafic care vorbește despre afacerea ta.

Venim cu idei creative și cu propuneri personalizate care să concentreze esența brandului tău! Cu un logo design bine realizat, brandul tău trebuie să fie ușor de memorat și de recunoscut, dar și să stârnească interesul celor aflați la o primă interacțiune. Echipa noastră de designeri are grijă de toate aceste aspecte. Așadar, dacă ai nevoie de servicii de creare siglă, nu ezita să ne contactezi! 

Servicii de Optimizare SEO 1

Nu-ți găsești cuvintele? Devenim noi vocea ta!

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2

Ai nevoie de un website performant și rapid?

Îți oferim servicii complete de administrare site WordPress, alături de servicii SEO menite să susțină tehnic buna funcționare a website-ului tău! Un business are nevoie de o pagină Web cu informații actualizate, optimizată din punct de vedere tehnic și funcțională 24/7! Venim în sprijinul tău cu asistență de specialitate și ne asigurăm că oferi clienților tăi o experiență de navigare plăcută.

Modificări de conținut/ imagini

Răspundem prompt la solicitările tale. Trebuie doar să ne comunici printr-un mail ce schimbări îți dorești!

Update-uri tehnice

În funcție de nevoile companiei tale, ne ocupăm de crearea unor pagini noi în site și de implementarea de noi funcționalități.

Monitorizare uptime

Ne asigurăm că afli în timp real dacă site-ul tău nu funcționează, astfel încât să poți remedia situația înainte ca potențialii tăi clienți să observe.

Monitorizarea performanței vitezei

Urmărim constant indicii de performanță a vitezei și intervenim când site-ul tău nu se încarcă în parametrii normali.

Nivel optim de securitate

Ne asigurăm că site-ul tău se bucură de un nivel de protecție crescut în fața atacurilor cibernetice.

Backup-uri constante

Ne dorim ca datele de pe site-ul tău să fie în siguranță, de aceea realizăm constant backup-uri în servere externe.

SERVICII WORDPRESS

Ne ocupăm de administrarea site-ul tău!

Echipa SEO 365 îți pune la dispoziție:

 • Update-uri tehnice
 • Modificări conținut
 • Securitate
 • Monitorizare performanță
 • Backup-uri
 • Monitorizare uptime

Beneficiezi de propriul tău administrator Web la doar 499 lei pe lună

Politică de rambursare de 30 zile

social media marketing 1
Servicii de Optimizare SEO 1

ÎȚI ASIGURĂM ÎNTREAGA GAMA DE SERVICII

ADMINISTRARE SITE LA PREȚUL DE DOAR 499 LEI PE LUNĂ!

Optimizare SEO 2
ACTUALIZĂRI CONȚINUT WORDPRESS

Avem grijă de toate update-urile necesare

Un site reprezintă o adevărată carte de vizită, de aceea te încurajăm să adaptezi constant informațiile de aici. Noi ne asigurăm că procesul este implementat rapid. Ori de câte ori îți dorești o modificare la nivel de conținut sau imagini, trebuie doar să ne trimiți un e-mail și echipa noastră va răspunde prompt.

PROTECȚIE AVANSATĂ

Securitatea site-ului tău, o prioritate

Atacurile cibernetice sunt, din păcate, tot mai frecvente în zilele noastre. Prin serviciile de administrare site, te ajutăm să beneficiezi de un filtru puternic de protecție și să îți menții datele în siguranță. Mai exact, gestionăm porturile deschise, ajustăm setările CMS implicite, prevenim atacurile DDoS și realizăm toate actualizările de software necesare. 

UPDATE-URI REGULATE

Avem grijă de actualizările tehnice periodice

În funcție de nevoile companiei tale, vei avea nevoie de adăugarea de pagini ori de slide-uri noi în site. Mai mult, platforma WordPress necesită regulat update-uri pentru a funcționa în parametrii optimi. Noi ne vom asigura că toate aceste actualizări se realizează în timp util.

EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

SITE PERFORMANT

Oferim servicii complete de monitorizare

Îți dorești un site rapid și funcțional 24/7? Aspecte precum uptime-ul sau performanța vitezei necesită un proces continuu de monitorizare. Serviciile noastre de administrare site permit identificarea în timp real a eventualelor defecțiuni apărute pe site-ul tău. Noi îți semnalăm problemele și te ajutăm să le rezolvi înainte ca potențialii tăi clienți să le observe. Nu uita că un site performant înseamnă un procent mai mare de vânzări!

BACKUP REGULAT

Datele tale sunt în siguranță

Întotdeauna este indicat să ai un plan B în cazul în care intervin anumite erori tehnice care îți pot compromite site-ul. Dar ce părere ai despre existența unui plan C, D, poate chiar E? Pachetele noastre includ servicii de backup complete, datele tale fiind păstrate în siguranță în multiple surse de stocare. 

Politică de rambursare de 30 de zile

Uită de contractele pe termen lung! Îți poți închide abonamentul la serviciile noastre oricând dorești!

Optimizare SEO 1

Anulează abonamentul în primele 30 de zile, iar noi îți returnăm întreaga sumă de bani atât în cazul abonamentelor lunare, cât și în cazul celor anuale.

Social Media Marketing a

Deși suntem siguri că serviciile noastre vor fi pe placul tău, îți oferim libertatea de a-ți închide abonamentul oricând dorești.

Copywriting 1

Te bucuri de serviciile noastre pentru un an întreg, dar plătești doar pentru 10 luni!

web design 1

De acum, nu trebuie să-ți mai faci probleme legate de administrarea site-ului tău. În timp ce noi ne ocupăm de tot, tu poți acorda întreaga atenție dezvoltării planului de business.

FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre serviciile noastre de administrare site

Pentru a-ți face experiența mai ușoară, am furnizat răspunsuri la întrebările pe care le primim frecvent despre serviciile noastre. Ai întrebări suplimentare? Te rugăm să ni la adresezi la [email protected]

Ce servicii sunt incluse în pachet?

Echipa SEO 365 este pregătită să se ocupe de toate aspectele ce țin de administrarea site-ului tău WordPress. Pachetul nostru include servicii de backup și securitate, de monitorizare a performanței de viteză și uptime. Pe lângă acestea, echipa noastră se ocupă de toate update-urile tehnice, dar și de actualizarea site-ului la nivel de conținut pe baza indicațiilor primite de la tine: logo-uri, testimoniale, texte, imagini, videoclipuri, articole blogi, întrebări frecvente, oportunități de carieră, premii și certificări etc.

Pot anula abonamentul oricând?

Desigur! Trebuie doar să ne trimiți un e-mail și vom iniția procesul de anulare. În cazul abonamentului lunar, facturarea noastră se oprește începând cu luna următoare, iar în  cazul abonamentului anual, vom opri facturarea pentru anul următor.

Pot beneficia de rambursare?

Da, avem o politică de returnare a banilor de 30 de zile. În cazul în care serviciul nostru nu este pe placul tău în primele 30 de zile, poți solicita anularea și vom rambursa suma completă. Politica se aplică atât în cazul abonamentelor lunare, cât și în cazul celor anuale. 

Trebuie menționat că, în cazul rambursării, site-ul îți va fi încredințat în starea inițială, toate modificările sau optimizările efectuate de echipa noastră fiind anulate!

Câte actualizări sunt incluse pe lună în pachet?

În pachetul nostru de servicii este inclus un număr de 4 actualizări lunare (aproximativ o actualizare pe săptămână). Fiecare update este limitat la 1 oră de muncă. Dacă o actualizare necesită mai mult de 1 oră, atunci aceasta va reduce numărul de actualizări pe care le poți efectua în luna respectivă.

Numărul de 4 actualizări nu include update-urile ce țin de platforma WordPress sau de plugin-uri. Acestea sunt incluse de la început în pachetul nostru de servicii.

Am epuizat numărul de actualizări disponibile lunar. Pot avea acces la mai multe?

Desigur. În acest caz, vei suporta un cost suplimentar. Ne poți scrie un e-mail în care să incluzi detalii despre toate actualizările necesare, iar noi vom reveni cu o estimare a prețului final.

Dacă nu folosesc cele 4 update-uri disponibile lunar, acestea vor fi redistribuite către următoarea lună?

Nu. Numărul de actualizări disponibile expiră la finalul lunii.
De ce să lucrezi cu noi?

Oferim servicii de administrare site la cele mai înalte standarde

Avem o experiență de peste 20 de ani în crearea și optimizarea site-urilor. De-a lungul timpului, am ajutat afacerile să devină vizibile, iar strategiile noastre au înregistrat rezultate notabile, cu care ne mândrim. Ești pregătit să te alături comunității afacerilor de succes?

Site-ul tău generează vânzări
Nu este suficient să ai un design modern și interactiv dacă site-ul înregistrează erori și nu funcționează în parametrii optimi. Scopul final al acțiunilor noastre este să creăm o experiență cât mai plăcută pentru clienții tăi, astfel încât prezența ta online să genereze profit!
Rezultate ușor de monitorizat
Lucrăm cu rezultate concrete și verificăm în permanență progresul generat de strategiile pe care le implementăm. Îți punem la dispoziție rapoarte săptămânale, astfel încât tu să poți monitoriza mai ușor performanța site-ului.
Comunicare constantă
Răspundem prompt la solicitările tale, iar atunci când sesizăm eventuale probleme ce nu țin de serviciile noastre, te notificăm în timp util. Luptăm pentru același țel: un site performant, care să genereze vânzări.

Alege pachetul potrivit afacerii tale! / Ce pachete îți punem la dispoziție?

Înțelegem că nevoile business-urilor sunt diferite, de aceea am conceput trei variante de pachete pentru serviciile de administrare site. Tu pentru care optezi?

Silver

For your website

499lei / lună

 • Actualizări conținut WordPress (include modificări de imagini, adăugare/eliminare de informații)
 • Actualizări de bază WordPress
 • Actualizări plugin-uri
 • Optimizare securitate 
 • Backup-uri de site-uri web
 • Monitorizare periodică a performanței și uptime
 • Toate solicitările au răspuns în termen de 48 de ore (în zile lucrătoare)

Gold

Preferred by professionals

995lei / lună

 • Actualizări conținut WordPress (include modificări de imagini, adăugare/eliminare de informații)
 • Actualizări de bază WordPress
 • Actualizări plugin-uri
 • Optimizare securitate 
 • Backup-uri de site-uri web
 • Monitorizare periodică a performanței și uptime
 • Până la 4 actualizări pe lună (limitate la 1 oră de muncă pe actualizare)
 • Toate solicitările au răspuns în termen de 48 de ore (în zile lucrătoare)

Platinum

Preferred by professionals

1500lei / lună

 • Actualizări conținut WordPress (include modificări de imagini, adăugare/eliminare de informații)
 • Actualizări de bază WordPress
 • Actualizări plugin-uri
 • Optimizare securitate 
 • Backup-uri de site-uri web
 • Monitorizare periodică a performanței și uptime
 • Până la 10 actualizări pe lună (limitate la 1 oră de muncă pe actualizare)
 • Toate solicitările au răspuns în termen de 48 de ore (în zile lucrătoare)

Fii parte din comunitatea business-urilor de succes!

BLOG SEO365

CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1