Promovare LinkedIn

Home Optimizare SEO Promovare Linkedin

SERVICII DE PROMOVARE LINKEDIN

Îți creștem notorietatea într-un mediu dedicat profesioniștilor!

Serviciile de promovare LinkedIn sunt indispensabile oricărei companii care se respectă. Platforma a devenit un mediu dedicat și utilizat cu precădere de profesioniști în variate domenii. În pachetele noastre de servicii SEO & Marketing Online le recomandăm mereu companiilor să aibă în vedere importanța prezenței lor pe această rețea de socializare. 

Deși nu la fel de căutate precum serviciile de promovare pe Facebook sau pe Instagram (pe care ți le punem la dispoziție, de asemenea), serviciile de promovare LinkedIn pot fi extrem de utile. Rețeaua socială este foarte eficientă în următoarele cazuri: 

 • B2B » când publicul tău țintă este alcătuit din alte companii, la care poți să ai acum acces și cu care poți dezvolta interacțiuni de calitate. 
 • B2C » LinkedIn îți permite interacțiunea cu potențiali parteneri de afaceri, reprezentanți ai anumitor companii sau colaboratori direcți.
 • Consumatori cu venituri ridicate » dacă acesta publicul tău țintă (chiar și parțial), promovarea pe LinkedIn va fi cu adevărat eficientă.
Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei ca afacerea ta să fie activă pe LinkedIn?

Contactează-ne pentru mai multe informații!

Optimizare SEO 2

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  LINKEDIN ÎN CIFRE

  O comunitate a oamenilor de afaceri

  dintre utilizatorii înregistrați pe LinkedIn dețin putere de decizie în compania pe care o reprezintă.

  de utilizatori sunt înregistrați pe LinkedIn în România, la momentul actual.

  dintre consumatori sunt mai predispuși să achiziționeze un produs, dacă au interacționat deja cu brandul pe LinkedIn.

  Promovare LinkedIn 2

  Ce avantaje îți aduc serviciile noastre de PROMOVARE LINKEDIN?

  Oferim servicii de promovare LinkedIn, conform unei strategii de marketing online care integrează în mod coerent diferite metode și canale de comunicare (Facebook, Instagram, E-mail Marketing, Remarketing etc). Alături de agenția noastră, te vei bucura de toate avantajele unei platforme utilizate intens de către profesioniști și companii de renume.

  Vizibilitate în comunitatea de business

  LinkedIn este o rețea utilizată cu precădere de oameni de afaceri, antreprenori, profesioniști și companii. Te ajutăm să fii în locul potrivit. 

  Economie de timp

  Administrăm integral activitatea companiei tale pe LinkedIn, de la creare/optimizare pagină, la dezvoltare de showcase pages și creare conținut.

  Creșterea notorietății afacerii tale

  LinkedIn îți permite să devii un lider în domeniul tău de activitate, să stabilești trenduri și să fii prezent ca opțiune pentru potențialii tăi colaboratori. 

  Rată de conversie mare

  Deși rata de click este mai scăzută, în comparație cu Facebook sau Instagram, rata de conversie pe LinkedIn este mult mai mare!

  Canal de distribuire conținut

  LinkedIn poate deveni locul în care ideile tale de business sunt transmise în comunitate. Îți creștem astfel reputația, generând conținut de calitate.

  Acest demers poate fi complementar strategiilor de Local SEO – oferim servicii de optimizare SEO în Cluj, București, Oradea, Timișoara, Sibiu și alte orașe din țară. Oferind un conținut de calitate și soluții pentru comunitățile din orașele de interes, devii o voce puternică în domeniul tău de activitate și, simultan, îți consolidezi poziția din punct de vedere SEO. 

  Potențiali angajați și parteneri de afaceri

  Sunt toți pe LinkedIn, iar noi te putem ajuta să ajungi la ei, să stabilești interacțiuni plăcute, care se pot concretiza în colaborări avantajoase. Cine știe, poate aici îți vei găsi cei mai de încredere parteneri pentru magazinul tău online sau cei mai stabili și fideli clienți pentru serviciile tale! 

  Rezultate vizibile

  Pe LinkedIn este vorba de calitate, nu de cantitate. Îți dorești conexiuni relevante pentru business-ul tău, iar noi îți venim în ajutor. Desigur, primești rapoarte lunare.  

  Vrei să te conectezi la lumea de afaceri de pe LinkedIn?

  Te punem în legătură cu antreprenorii și oamenii de afaceri care vor aduce un plus de valoare pentru compania ta!

  About-CallToAction-Rocket-Image

  STRATEGIE SOCIAL MEDIA MARKETING

  Servicii Promovare LinkedIn

  Pasul 1.

  Raport inițial - situație curentă

  Pasul 2.

  Customer Persona - analiza publicului țintă

  Pasul 3.

  Creare sau optimizare Pagină Companie

  Pasul 4.

  Creare sau optimizare Showcase Pages

  Pasul 5.

  Strategie de promovare LinkedIn

  Pasul 6.

  Dezvoltarea planului editorial

  Pasul 7.

  Creare conținut și materiale necesare

  Pasul 8.

  Campanii de promovare LinkedIn Ads

  Pasul 9.

  Raport lunar

  Pasul 10.

  Optimizarea și adaptarea strategiei. Reluare proces.

  EŞTI PREGĂTIT SĂ DEVII VIZIBIL ÎN COMUNITATEA DE BUSINESS?

  Completează formularul dacă îți dorești promovare LinkedIn!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1