Email Marketing

Home Optimizare SEO Email Marketing
METODA DE PROMOVARE CU CEL MAI BUN ROI

Ce înseamnă Email Marketing?

Simplu spus, Email Marketing-ul reprezintă un canal de marketing online care asigură o comunicare directă cu audiența de interes. Oferim servicii de email marketing în România cu focus pe calitate, conținut și rentabilitate. 

Emailurile, newsletterele, mesajele comerciale care ajung în Inbox-ul clienților sau potențialilor tăi clienți se încadrează în această formă de marketing direct. 

Dacă toate acestea urmăresc strategic și eficient un obiectiv, Email Marketing-ul devine metoda de promovare cu cel mai bun ROI, cu cea mai crescută rentabilitate. Pentru maximă eficiență, recomandăm sincronizarea acestei metode cu strategiile incluse în pachetul de servicii SEO

email marketing
Email Marketing
DE CE ESTE PROFITABIL?

O strategie bună de Email Marketing = Profit

Oamenii sunt obișnuiți să li se vândă prin email. Intră pe rețelele sociale online pentru a se conecta cu prietenii și familia, pentru a se relaxa. La Google apelează țintit, când știu ce caută și vor mai multe informații despre anumite produse sau servicii.

Pe email, în schimb, sunt obișnuiți să primească mesaje de la companiile de care sunt deja interesați, adică la care s-au abonat (și subliniem acest aspect).

Acest lucru explică de ce, atunci când este gândit și implementat bine, Email Marketing are cel mai bun ROI și rate de conversie foarte bune!

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Trimite-ne un… e-mail 🙂

RETURN OF INVESTMENT

Rentabilitate pentru fiecare 1$ cheltuit

ads2

Email Marketing pentru afacerea ta

Curioși și încântați. Așa s-ar putea simți clienții tăi când apari la ei în Inbox. 🙂 Bucură-te și tu de avantajele pe care o strategie de Email Marketing le poate aduce afacerii tale! De la dezvoltarea bazei de date, șablonului, conținutului și trimiterea newsletter-erelor, până la optimizarea lor » ne ocupăm de tot!

Creștere Audiență

Te ajutăm să dezvolți o bază de date cu adrese de e-mail. Modul în care se crește audiența este crucial. Focus pe: organic, calitativ, GDPR.

Strategie Newslettere

Dezvoltăm o strategie personalizată de email marketing pentru afacerea ta. Stabilim conținutul, frecvența, șablonul, destinatarii etc.

Comunicare

Devenim vocea ta și comunicăm eficient cu actualii și potențialii tăi clienți. Transmitem  povestea afacerii tale prin mesaje de calitate.

Segmentare Audiență

Clienții tăi au interese variate și reacționează, prin urmare, la mesaje diferite. Te ajutăm în procesul de segmentare a audienței pe liste.

Optimizare

Conform studiilor, majoritatea emailurilor sunt citite pe telefonul mobil. Ne asigurăm că acestea sunt, așadar,  mobile friendly.

Raport periodic

Viața unui email abia începe în momentul în care a fost trimis. Urmărim statisticile și adaptăm noi campanii de email marketing.

Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei să ajungi în Inboxul clienților tăi?

Completează formularul pentru a stabili o întâlnire!

Optimizare SEO 2
O METODĂ PROFITABILĂ

De ce să faci Email Marketing în România?

Campaniile de Email Marketing au cunoscut de-a lungul timpului suișuri și coborâșuri. Într-o perioadă, cu apariția noilor platforme de social media, păreau să își fi pierdut impactul. Cu toate acestea, statisticile arată momentan o realitate ce nu poate fi ignorată în nicio strategie serioasă de marketing online.

O campanie de Email Marketing bine gândită și implementată poate fi una dintre cele mai profitabile metode de promovare pentru afacerea ta! 

dintre consumatori își verifică zilnic căsuța poștală electronică.

dintre consumatori preferă, în cazul brandurilor, comunicarea prin email.

TOTUL ÎNCEPE CU UN EMAIL.

Contactează-ne pentru a afla ce metode de promovare ți se potrivesc!

email marketing România
DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

Avantaje Email Marketing

Nu doar că dezvoltăm campanii și strategii eficiente de Email Marketing în România, ci suntem realmente pasionați de acest canal de comunicare. Dacă e să îl comparăm cu vechile scrisori și anunțuri comerciale venite prin poștă, rezultă clar primul avantaj: te adresezi direct destinatarului mesajului. Dar sunt multe alte avantaje.

Controlul comunicării

Spre deosebire de Social Media Marketing, unde depinzi la tot pasul de schimbările care au loc în cadrul acestor platforme, când vine vorba de Email Marketing ai un control mai crescut asupra comunicării pe care o dezvolți cu audiența ta.

Rată de conversie mare

Dacă audiența este crescută conform principiilor după care lucrăm și noi, te adresezi unor persoane pe care le-ai convins și își doresc să primească noutăți de la tine. Prin urmare, rata de conversie este mai mare decât în cazul altor canale.

Automatizare

Dacă strategia de email marketing este bine pusă la punct și creată pentru a putea fi automatizată, chiar pe diverse etape sau urmărind obiective specifice, timpul și resursele  inițiale, investite în crearea acesteia, se reduc pe parcurs.

Comunicare personalizată

Audiența ta este formată de un anumit tip de public și da, vei ține cont de acel Customer Persona general al afacerii tale. Însă altfel este văzut un mesaj personalizat, care ține cont de numele, zona geografică sau alte criterii individuale. 
Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei să afli mai multe?

Trimite-ne un… e-mail 🙂

Optimizare SEO 2
CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1