Content writing

Home Optimizare SEO Content writing
TE AJUTĂM SĂ-ȚI SPUI POVESTEA

Content Writing

Oferim servicii complete de Content Writing și îți spunem povestea afacerii într-un mod creativ și original! Scriem texte pentru site, blog sau campanii SEO, pentru rețelele de socializare, redactăm comunicate de presă, texte pentru materiale de promovare, pentru newsletter și pentru oricare alte spații propice pentru ca afacerea ta să devină mai vizibilă, iar tu să-ți consolidezi statutul de expert în domeniu.

 

Creativitatea, originalitatea și un ton al vocii potrivit sunt ingredientele noastre de bază. Gândirea strategică și planificarea editorială sunt instrumentele cu care lucrăm. Scriem strategic, pornind de la obiectivele SEO și de la obiectivele tale de marketing online

Oferim servicii profesionale de
Content Writing

Procesul de Content Writing (redactarea conținutului) este o componentă esențială în orice strategie de marketing sau optimizare SEO. Fără excepție. Din echipa SEO 365 fac parte specialiști în content writing, redactori și editori cu experiență, care stăpânesc limbajul și regulile SEO, dar dețin totodată abilități de copywriting pentru o comunicare eficientă și persuasivă. Serviciile noastre de Content Writing:

Link-Building-Icon

Începem cu o analiză a conținutului scris asociat afacerii tale și continuăm cu o analiză a concurenței. În paralel, ne ocupăm împreună de brief-ul de creație.

Keyword-Research-Icon

Pornind de la informațiile primite de la tine sau obținute în urma analizei, precum și de la obiectivele de marketing, dezvoltăm un Buyer Persona pentru afacerea ta!

Traffic-Analytics-Icon

Dezvoltăm strategia de Content Writing cu pornire de la strategia SEO, rezultatele Keyword Research, subiectele de interes identificate și obiectivele tale de business.

optimizare SEO 4

Redactăm articole SEO de calitate, care vor contribui eficient la dezvoltarea unei rețele sănătoase de backlink-uri pentru website-ul afacerii tale.

Google Ads | AdWords

Vrei să atragi trafic organic pe site, să oferi conținut de calitate, dar și să crești rata conversiilor? Scriem articole de blog creative și utile clienților tăi.

Social Media Marketing

Redactăm conținutul pentru site-ul afacerii tale, pe paginile și rubricile principale, astfel încât acesta să fie bine optimizat, să genereze trafic organic, dar și conversii!

strategii de marketing online 1

Din echipa noastră fac parte și redactori cu experiență în mass-media: știm așadar ce ar trebui și ce nu ar trebui să incluzi într-un comunicat de presă.

Email Marketing 3

Realizăm textele necesare pentru ca prezența ta pe Facebook, LinkedIn sau Instagram să fie una plăcută, iar comunicarea cu potențialii clienți să te reprezinte.

Training și Consultanță 3

În dezvoltarea campaniilor de E-mail Marketing, ne asigurăm că textele realizate duc la creșterea comunității și la îmbunătățirea ratei de conversii.

VREI SĂ DISCUTĂM?

Înscrie-te pentru CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  PENTRU MAI MULT TRAFIC ȘI VIZIBILITATE:

  Servicii Content Writing

  Nu-ți plac vorbele fără rost? Nici nouă. Credem că vorba dulce mult aduce, însă doar atunci când cuvintele sunt folosite strategic și pavează calea spre atingerea obiectivelor stabilite în strategia de marketing online & SEO

  content-writing-2
  DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

  Beneficiile unor servicii profesionale de Content Writing

  Serviciile de Content Writing stau la baza oricăror alte strategii de marketing online care ar presupune comunicarea fructuoasă dintre brand și publicul țintă, furnizarea de informații despre afacere, produse și servicii, precum și dezvoltarea unei imagini online coerente și prietenoase. De ce să lucrezi cu noi? Iată doar câteva dintre beneficiile unor servicii profesionale de Content Writing, așa cum ți le punem noi la dispoziție: 

  Cuvintele au forță. Le alegem cu grijă!

  Tonul vocii, alegerea cuvintelor, coerența în exprimare și eficiența comunicării spun împreună povestea afacerii tale. Cuvintele pot fi, adesea, o carte de vizită. Ele pot face diferența între un brand oarecare, dintre multe altele, și un brand pe care îl recunoști imediat, care denotă profesionalism, în care poți să ai încredere. Grija pe care o acordăm fiecărui cuvânt va fi în acord cu grija pe care tu o acorzi fiecărui client sau partener. Cuvintele contează, iar noi le folosim pe cele care te reprezintă!

  Conținut de calitate pe site

  Nu doar că vei avea mult conținut pe site, dar serviciile noastre de Content Writing înseamnă texte corecte, bine documentate și informații de calitate. Dacă potențialii tăi clienți primesc conținut de calitate, își vor petrece mai mult timp pe site, vor aprecia informațiile primite și vor reveni cu interes de fiecare dată. Te ajutăm să informezi, dar și să educi publicul țintă, astfel încât acesta să se simtă confortabil și să aibă certitudinea unei decizii de cumpărare făcută în cunoștință de cauză. 

  Vizibilitate online sporită

  Serviciile noastre de Content Writing îți asigură o vizibilitate mai bună în mediul online. Redactăm texte care țin cont de strategia SEO. Dacă livrezi un conținut de calitate, bine optimizat, care vine în întâmpinarea căutărilor potențialilor tăi clienți, devii mai vizibil pe motoarele de căutare. Textele bune, care aduc un plus de valoare în viața publicului tău țintă, îți vor asigura o prezență optimă și pe rețelele de socializare. 

  Îmbunătățirea ratei de conversie

  Articolele de blog, textele pentru Social Media, chiar și articolele SEO publicate în presa locală sau națională, au ca obiective principale informarea, educarea și comunicarea cu publicul țintă. Acest lucru nu înseamnă că rata de conversie pentru business ar trebui neglijată. Direct sau indirect, aceste texte pot face legătura înspre serviciile sau produsele de brand. În plus, dacă oferi informații utile, soluții, sfaturi sau răspunsuri valoroase pentru oameni, îți clădești o relație cu aceștia, crescând șansele ca în momentul în care vor avea nevoie de anumite servicii / produse, tu să fii cel la care vor apela.

  Reputație și încredere

  Te ajutăm să-ți creezi reputația unui expert în domeniu! Punem în cuvinte experiența pe care ai acumulat-o, expertiza pe care o ai, transmitem informații utile care ar putea aduce un plus de valoare în viețile potențialilor tăi clienți. Oferind conținut de calitate înspre audiența ta țintă, creezi punți de comunicare și îți consolidezi statutul de lider pe piață. Mai mult, reputația online înseamnă și o rețea de backlink-uri bine construită și ramificată, ce provin de pe site-uri cu autoritate bună. 

  Spune-ți povestea mai eficient!

  Vrei să comunici mai eficient, mai coerent și chiar strategic cu potențialii tăi clienți? Lasă grijile ce țin de Content Writing în seama noastră.

  About-CallToAction-Rocket-Image
  INFORMARE ȘI V NZARE

  Content Writing + Vânzări?

  Dincolo de funcția de educare și informare, știm că vânzările sau conversiile sunt importante. Toate textele redactate de noi pornesc de la obiectivele tale de business și țin cont de strategia de marketing online. În plus, știm când și cum să împletim serviciile de Content Writing cu cele de Copywriting

   

  Vrei să-ți spui povestea într-un mod creativ, original, dar și strategic? Înscrie-te acum.

  content-writing-3
  CUI NE ADRESĂM?

  Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

  Avem în portofoliu companii medii și mari.

  La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

  La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

  Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
  SEO 1