Promovare Facebook

Home Optimizare SEO Promovare Facebook
CUM SĂ FII PREZENT, ÎNTR-UN MOD INTELIGENT, ÎN VIAŢA SOCIALĂ A CLIENŢILOR TĂI

Servicii de promovare pe Facebook

Serviciile de promovare Facebook înseamnă mai mult decât crearea unei pagini și publicarea de postări la întâmplare, în funcție de cum îți permite timpul. Tocmai din această cauză prea puține companii reușesc să obțină rezultate reale (conversii) în urma activității lor pe Facebook. 

Dacă ai, însă, vreun dubiu privind importanța prezenței tale în Social Media, cu precădere pe Facebook (dar și Instagram sau LinkedIn), să îl depășim împreună. Căci DA, este absolut vital ca afacerea ta să fie prezentă și pe Facebook. La fel cum dacă îți dorești să fii prezent pe Google, ai nevoie de servicii SEO eficiente, dacă îți dorești să fii mai aproape de publicul tău, ai nevoie de o strategie eficientă de promovare pe Facebook (să nu uităm nici de Remarketing).

Din experiența de lucru și din mărturisirile partenerilor noștri, știm însă că gestionarea acestui aspect poate fi o corvoadă. Avem însă soluții! 

Servicii de Optimizare SEO 1

Vrei să scapi de grija numită PROMOVARE pe FACEBOOK?

Contactează-ne pentru mai multe informații!

Optimizare SEO 2

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  promovare facebook
  DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

  AVANTAJE PROMOVARE FACEBOOK

  Serviciile noastre de promovare Facebook sunt integrate unei strategii complexe de marketing online care îți aduc rezultate rapide și vizibile. Promovarea pe Facebook în sine nu este suficientă, credem noi. Este nevoie de un set complet de măsuri pentru a-ți consolida prezența online: promovare pe LinkedIn și Instagram, o strategie SEO bine pusă la punct, un magazin online sau un website de prezentare cu o rată bună de conversii, o strategie de e-mail marketing prietenoasă și eficientă, Google Ads etc. 

  Serviciile noastre de promovare pe Facebook vin, oricum, cu o serie de beneficii!

  Afacerea ta devine vizibilă în comunitatea potrivită!

  Toată lumea e pe Facebook, să recunoaștem. În multitudinea de postări și mesaje, te ajutăm să te faci remarcat acolo unde trebuie. 

  Economisești timp și bani!

  Specialiștii noștri se ocupă de întreaga activitate pe Facebook a afacerii tale. Iar celebra platformă este avantajoasă dpdv financiar.

  O foarte bună targetare de audiență

  Facebook oferă numeroase opțiuni de targetare a audienței, însă majoritatea nu sunt nici știute, nici utilizate de oamenii de marketing. Strategia noastră de promovare Facebook te aduce mai aproape de potențialii clienți.

  Creștem rata de conversie!

  În strategia noastră de promovare Facebook, totul se leagă: alegem audiența potrivită și îi trimitem mesajul potrivit, la momentul potrivit. Rata ta de conversie își va lua zborul!

  Rezultate rapide și vizibile

  Vei observa rezultatele de îndată ce dăm drumul primelor campanii de promovare pe Facebook. Primești rapoarte lunare.

  Ai un website? Îți creștem traficul!

  În planurile editoriale și în campaniile de promovare Facebook, includem ca obiectiv și creșterea traficului pe website.

  Feedback și interacțiuni reale cu publicul

  În strategia noastră nu ne axăm doar pe campanii de promovare Facebook. Te ajutăm să creezi și să consolidezi o adevărată comunitate în jurul afacerii tale. Dezvoltăm interacțiuni plăcute cu potențialii tăi clienți.

  Mai mult, contribuim la atingerea obiectivelor de marketing & Local SEO. Astfel, de exemplu, clienților pentru care am dezvoltat deja o strategie de optimizare SEO în Cluj, le dezvoltăm planuri editoriale care să fie relevante pentru comunitatea locală. Indiferent de orașul în care dorești să-ți dezvolți afacerea, avem grijă ca interacțiunile cu publicul să fie autentice și relevante.

  Vrei să te bucuri de toate avantajele promovării pe Facebook?

  Te ajutăm noi: cu entuziasm și o strategie bine pusă la punct!

  About-CallToAction-Rocket-Image

  ANALIZĂ SITUAŢIE CURENTĂ ŞI SUGESTII PENTRU OPTIMIZARE

  Servicii Promovare Facebook

  Pasul 1

  Creare Customer Persona și analiza publicului țintă

  Pasul 2

  Analiza concurenței pe rețelele de socializare

  Pasul 3

  Dezvoltare strategie de promovare Facebook și stabilire obiective principale

  Pasul 4

  Creare plan editorial

  Pasul 5

  Creare conținut atractiv și original (vizual și text)

  Pasul 6

  Lansare campanii de promovare Facebook

  Pasul 7

  Facebook Remarketing

  Pasul 8

  Administrare pagină: conținut, campanii, interacțiuni

  Pasul 9

  Raport lunar

  Pasul 10

  Adaptare, implementare modificări necesare, reluare proces.

  ÎŢI PUTEM EXPLICA DETALIAT FIECARE PAS!

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1