Angajăm Manager de Proiect

Angajam manager de proiect

SEO 365 angajează Manager de Proiect

Ești o persoană organizată, comunici eficient și vrei să te dezvolți ca Project Manager într-o echipă de profesioniști? Te vrem alături de noi! 

Îți oferim oportunitatea de a învăța lucruri noi despre lumea Marketingului Online de la adevărați specialiști, iar dacă nu ai experiență în SEO, nu îți face griji » oferim training intern pentru a putea să preiei cu succes sarcinile de lucru! În plus, pe lângă proiectele clienților SEO 365, dezvoltăm și programe europene de tip POCU, pe axa Educație și competențe. Vei avea astfel șansa să te familiarizezi cu activitățile specifice unor astfel de proiecte complexe, cu impact real în educație!

Dacă vrei să ni te alături în misiunea de a crește vizibilitatea online pentru partenerii noștri, așteptăm un CV și câteva rânduri despre activitatea ta profesională la office@seo365.ro, până pe 8 octombrie 2021. 

Descrierea jobului: 

 • Coordonarea activităților din cadrul proiectelor SEO 365, stabilirea ordinii de priorități, a resurselor necesare și a termenelor limită;
 • Menținerea unor bune relații de colaborare și comunicare cu toți partenerii și clienții;
 • Asigurarea unei bune circulații a informației între clienți și echipele care se ocupă de proiectele acestora;
 • Distribuirea sarcinilor de lucru, organizarea ședințelor interne, monitorizarea stadiului și evoluției fiecărui proiect;
 • Rezolvarea problemelor apărute în implementarea proiectelor, precum și propunerea de soluții care pot îmbunătăți îndeplinirea obiectivelor vor fi, de asemenea, printre responsabilități. 

Cerințe minime: 

 • Să îți facă plăcere să interacționezi cu alți oameni și să deții abilități de comunicare eficientă – indiferent dacă e vorba de echipa de lucru, de clienți sau colaboratori; 
 • Abilități excelente de organizare, rezolvare probleme, creativitate, muncă în echipă, gestionare termene limită și prioritizare proiecte; 
 • Competențe tehnice în utilizarea diverselor instrumente și platforme digitale care permit organizarea activităților; 
 • O minimă experiență de lucru este necesară – preferabil (dar nu obligatoriu) în marketing online, web design, SEO sau alte domenii ce implică gestionarea unor informații din domeniul tehnic și creativ deopotrivă. 
 • Important: Experiența în domeniul SEO, deși reprezintă un avantaj, nu este obligatorie pentru jobul de față. Oferim training intern în ceea ce privește conceptele specifice SEO, pentru ca sarcinile de lucru să fie preluate cu ușurință.

Beneficii: 

 • Suntem prietenoși, entuziasmați și ne place foarte mult ceea ce facem – îți oferim așadar un mediu de lucru plăcut, unde poți veni cu drag în fiecare zi. Punem preț pe colegialitate, ne susținem unii pe alții și lucrăm cu adevărat ca o echipă;
 • Salariu fix și bonusuri;
 • Program full-time, normal, de luni până vineri, în format hibrid – adică muncim de acasă, dar și de la sediul SEO 365;
 • Abonament în cadrul unei rețele private de sănătate (după perioada de probă);
 • Oportunități de dezvoltare personală: înveți zilnic lucruri noi, descoperi oameni interesanți și proiecte inedite;
 • Familiarizarea cu activitățile specifice proiectelor europene de tip POCU (programul nostru actual: Stagii de Practică)
 • Acces la cursuri de specialitate și evenimente specifice domeniului (și nu numai). 

Așteptăm cu drag CV-ul și câteva cuvinte despre tine la adresa de e-mail office@seo365.ro

Despre SEO 365

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de SEO & Marketing Online. La bază, suntem o companie de IT, fiind prezenți pe piață încă din anul 1999. Din 2008, ne-am specializat pe Marketing Online, iar serviciile pe care le oferim se completează reciproc: SEOSocial Media Marketing (Facebook, Instagram, LinkedIn), Google AdsCopywriting și Content WritingE-mail Marketing, Remarketing, Web DesignAdministrare website, Creare Magazin Online, Logo Design etc. Punem accent pe importanța prezenței în mediul online și pe strategii care dau roade.


Lasă un răspuns

Îți plac articolele noastre?

Vino în comunitatea SEO 365:

Abonează-te la newsletter!*Prin abonarea la newsletter, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a-mi trimite periodic e-mail-uri. Detalii: Politica de Confidențialitate.