Administrare site

Home Optimizare SEO Administrare site

Ai nevoie de un website performant și rapid?

Îți oferim servicii complete de administrare site WordPress! Un business are nevoie de o pagină Web cu informații actualizate, optimizată din punct de vedere tehnic și funcțională 24/7! Venim în sprijinul tău cu asistență de specialitate și ne asigurăm că oferi clienților tăi o experiență de navigare plăcută.

Modificări de conținut/ imagini

Răspundem prompt la solicitările tale. Trebuie doar să ne comunici printr-un mail ce schimbări îți dorești!

Update-uri tehnice

În funcție de nevoile companiei tale, ne ocupăm de crearea unor pagini noi în site și de implementarea de noi funcționalități.

Monitorizare uptime

Ne asigurăm că afli în timp real dacă site-ul tău nu funcționează, astfel încât să poți remedia situația înainte ca potențialii tăi clienți să observe.

Monitorizarea performanței vitezei

Urmărim constant indicii de performanță a vitezei și intervenim când site-ul tău nu se încarcă în parametrii normali.

Nivel optim de securitate

Ne asigurăm că site-ul tău se bucură de un nivel de protecție crescut în fața atacurilor cibernetice.

Backup-uri constante

Ne dorim ca datele de pe site-ul tău să fie în siguranță, de aceea realizăm constant backup-uri în servere externe.

SERVICII WORDPRESS

Ne ocupăm de administrarea site-ul tău!

Echipa SEO 365 îți pune la dispoziție:

 • Update-uri tehnice
 • Modificări conținut
 • Securitate
 • Monitorizare performanță
 • Backup-uri
 • Monitorizare uptime

Beneficiezi de propriul tău administrator Web la doar 499 lei pe lună

Politică de rambursare de 30 zile

social media marketing 1
Servicii de Optimizare SEO 1

ÎȚI ASIGURĂM ÎNTREAGA GAMA DE SERVICII

ADMINISTRARE SITE LA PREȚUL DE DOAR 499 LEI PE LUNĂ!

Optimizare SEO 2

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  ACTUALIZĂRI CONȚINUT WORDPRESS

  Avem grijă de toate update-urile necesare

  Un site reprezintă o adevărată carte de vizită, de aceea te încurajăm să adaptezi constant informațiile de aici. Noi ne asigurăm că procesul este implementat rapid. Ori de câte ori îți dorești o modificare la nivel de conținut sau imagini, trebuie doar să ne trimiți un e-mail și echipa noastră va răspunde prompt.

  PROTECȚIE AVANSATĂ

  Securitatea site-ului tău, o prioritate

  Atacurile cibernetice sunt, din păcate, tot mai frecvente în zilele noastre. Prin serviciile de administrare site, te ajutăm să beneficiezi de un filtru puternic de protecție și să îți menții datele în siguranță. Mai exact, gestionăm porturile deschise, ajustăm setările CMS implicite, prevenim atacurile DDoS și realizăm toate actualizările de software necesare. 

  UPDATE-URI REGULATE

  Avem grijă de actualizările tehnice periodice

  În funcție de nevoile companiei tale, vei avea nevoie de adăugarea de pagini ori de slide-uri noi în site. Mai mult, platforma WordPress necesită regulat update-uri pentru a funcționa în parametrii optimi. Noi ne vom asigura că toate aceste actualizări se realizează în timp util.

  EȘTI PREGĂTIT SĂ DEVII CU ADEVĂRAT VIZIBIL?

  Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

   SITE PERFORMANT

   Oferim servicii complete de monitorizare

   Îți dorești un site rapid și funcțional 24/7? Aspecte precum uptime-ul sau performanța vitezei necesită un proces continuu de monitorizare. Serviciile noastre de administrare site permit identificarea în timp real a eventualelor defecțiuni apărute pe site-ul tău. Noi îți semnalăm problemele și te ajutăm să le rezolvi înainte ca potențialii tăi clienți să le observe. Nu uita că un site performant înseamnă un procent mai mare de vânzări!

   BACKUP REGULAT

   Datele tale sunt în siguranță

   Întotdeauna este indicat să ai un plan B în cazul în care intervin anumite erori tehnice care îți pot compromite site-ul. Dar ce părere ai despre existența unui plan C, D, poate chiar E? Pachetele noastre includ servicii de backup complete, datele tale fiind păstrate în siguranță în multiple surse de stocare. 

   Politică de rambursare de 30 de zile

   Uită de contractele pe termen lung! Îți poți închide abonamentul la serviciile noastre oricând dorești!

   Optimizare SEO 1

   Anulează abonamentul în primele 30 de zile, iar noi îți returnăm întreaga sumă de bani atât în cazul abonamentelor lunare, cât și în cazul celor anuale.

   Social Media Marketing a

   Deși suntem siguri că serviciile noastre vor fi pe placul tău, îți oferim libertatea de a-ți închide abonamentul oricând dorești.

   Copywriting 1

   Te bucuri de serviciile noastre pentru un an întreg, dar plătești doar pentru 10 luni!

   web design 1

   De acum, nu trebuie să-ți mai faci probleme legate de administrarea site-ului tău. În timp ce noi ne ocupăm de tot, tu poți acorda întreaga atenție dezvoltării planului de business.

   FAQ: Cele mai frecvente întrebări despre serviciile noastre de administrare site

   Pentru a-ți face experiența mai ușoară, am furnizat răspunsuri la întrebările pe care le primim frecvent despre serviciile noastre. Ai întrebări suplimentare? Te rugăm să ni la adresezi la info@seo365.ro

   Ce servicii sunt incluse în pachet?

   Echipa SEO 365 este pregătită să se ocupe de toate aspectele ce țin de administrarea site-ului tău WordPress. Pachetul nostru include servicii de backup și securitate, de monitorizare a performanței de viteză și uptime. Pe lângă acestea, echipa noastră se ocupă de toate update-urile tehnice, dar și de actualizarea site-ului la nivel de conținut pe baza indicațiilor primite de la tine: logo-uri, testimoniale, texte, imagini, videoclipuri, articole blogi, întrebări frecvente, oportunități de carieră, premii și certificări etc.

   Pot anula abonamentul oricând?

   Desigur! Trebuie doar să ne trimiți un e-mail și vom iniția procesul de anulare. În cazul abonamentului lunar, facturarea noastră se oprește începând cu luna următoare, iar în  cazul abonamentului anual, vom opri facturarea pentru anul următor.

   Pot beneficia de rambursare?

   Da, avem o politică de returnare a banilor de 30 de zile. În cazul în care serviciul nostru nu este pe placul tău în primele 30 de zile, poți solicita anularea și vom rambursa suma completă. Politica se aplică atât în cazul abonamentelor lunare, cât și în cazul celor anuale. 

   Trebuie menționat că, în cazul rambursării, site-ul îți va fi încredințat în starea inițială, toate modificările sau optimizările efectuate de echipa noastră fiind anulate!

   Câte actualizări sunt incluse pe lună în pachet?

   În pachetul nostru de servicii este inclus un număr de 4 actualizări lunare (aproximativ o actualizare pe săptămână). Fiecare update este limitat la 1 oră de muncă. Dacă o actualizare necesită mai mult de 1 oră, atunci aceasta va reduce numărul de actualizări pe care le poți efectua în luna respectivă.

   Numărul de 4 actualizări nu include update-urile ce țin de platforma WordPress sau de plugin-uri. Acestea sunt incluse de la început în pachetul nostru de servicii.

   Am epuizat numărul de actualizări disponibile lunar. Pot avea acces la mai multe?

   Desigur. În acest caz, vei suporta un cost suplimentar. Ne poți scrie un e-mail în care să incluzi detalii despre toate actualizările necesare, iar noi vom reveni cu o estimare a prețului final.

   Dacă nu folosesc cele 4 update-uri disponibile lunar, acestea vor fi redistribuite către următoarea lună?

   Nu. Numărul de actualizări disponibile expiră la finalul lunii.
   De ce să lucrezi cu noi?

   Oferim servicii de administrare site la cele mai înalte standarde

   Avem o experiență de peste 20 de ani în crearea și optimizarea site-urilor. De-a lungul timpului, am ajutat afacerile să devină vizibile, iar strategiile noastre au înregistrat rezultate notabile, cu care ne mândrim. Ești pregătit să te alături comunității afacerilor de succes?

   Site-ul tău generează vânzări
   Nu este suficient să ai un design modern și interactiv dacă site-ul înregistrează erori și nu funcționează în parametrii optimi. Scopul final al acțiunilor noastre este să creăm o experiență cât mai plăcută pentru clienții tăi, astfel încât prezența ta online să genereze profit!
   Rezultate ușor de monitorizat
   Lucrăm cu rezultate concrete și verificăm în permanență progresul generat de strategiile pe care le implementăm. Îți punem la dispoziție rapoarte săptămânale, astfel încât tu să poți monitoriza mai ușor performanța site-ului.
   Comunicare constantă
   Răspundem prompt la solicitările tale, iar atunci când sesizăm eventuale probleme ce nu țin de serviciile noastre, te notificăm în timp util. Luptăm pentru același țel: un site performant, care să genereze vânzări.

   Alege pachetul potrivit afacerii tale! / Ce pachete îți punem la dispoziție?

   Înțelegem că nevoile business-urilor sunt diferite, de aceea am conceput trei variante de pachete pentru serviciile de administrare site. Tu pentru care optezi?

   Silver

   For your website

   499lei / lună

   • Actualizări conținut WordPress (include modificări de imagini, adăugare/eliminare de informații)
   • Actualizări de bază WordPress
   • Actualizări plugin-uri
   • Optimizare securitate 
   • Backup-uri de site-uri web
   • Monitorizare periodică a performanței și uptime
   • Toate solicitările au răspuns în termen de 48 de ore (în zile lucrătoare)

   Gold

   Preferred by professionals

   995lei / lună

   • Actualizări conținut WordPress (include modificări de imagini, adăugare/eliminare de informații)
   • Actualizări de bază WordPress
   • Actualizări plugin-uri
   • Optimizare securitate 
   • Backup-uri de site-uri web
   • Monitorizare periodică a performanței și uptime
   • Până la 4 actualizări pe lună (limitate la 1 oră de muncă pe actualizare)
   • Toate solicitările au răspuns în termen de 48 de ore (în zile lucrătoare)

   Platinum

   Preferred by professionals

   1500lei / lună

   • Actualizări conținut WordPress (include modificări de imagini, adăugare/eliminare de informații)
   • Actualizări de bază WordPress
   • Actualizări plugin-uri
   • Optimizare securitate 
   • Backup-uri de site-uri web
   • Monitorizare periodică a performanței și uptime
   • Până la 10 actualizări pe lună (limitate la 1 oră de muncă pe actualizare)
   • Toate solicitările au răspuns în termen de 48 de ore (în zile lucrătoare)

   Fii parte din comunitatea business-urilor de succes!

   BLOG SEO365

   CUI NE ADRESĂM?

   Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

   Avem în portofoliu companii medii și mari.

   La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

   La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

   Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
   SEO 1