Pagină de prezentare

PAGINĂ DE PREZENTARE PENTRU AFACEREA TA

Un site de prezentare care îți transformă vizitatorii în clienți

O pagină de prezentare are rolul de a te pune în legătură cu potențialii tăi clienți. Este spațiul în care aceștia pot găsi informații despre tine: ce tip de business ai, ce oferte speciale pregătești, ce te diferențiază de concurență, ce valori te ghidează și, mai ales, în ce mod vii în întâmpinarea nevoilor lor. Important: deși este pagina de prezentare a afacerii tale, aceasta este creată pentru vizitatori, cu două obiective în minte:

Rata de conversie

Scopul principal al unui site de prezentare este creșterea ratei de conversie!

Povestea afacerii

Ajută-ți potențialii clienți să te cunoască mai bine și oferă-le soluții pentru nevoile lor.

Pagină de prezentare
Pagină de prezentare 1

Servicii complete de creare pagină de prezentare

Îți dezvoltăm o pagină de prezentare, cu un design responsive și foarte bine optimizată pentru motoarele de căutare. Totodată, ne asigurăm că aceasta corespunde obiectivelor de marketing. Asigurăm servicii complete: 

Design personalizat & interactiv

Dezvoltăm proiecte web care au în vedere o serie de funcționalități tehnice, cu un design responsive (ușor de utilizat pe dispozitivele mobile), modern și interactiv, care reflectă personalitatea și imaginea brandului.

Copywriting și creare conținut

O pagină de prezentare nu își atinge obiectivele fără un conținut corespunzător. Echipa noastră de specialiști în copywriting și creare conținut se asigură că povestea afacerii tale ajunge în mod eficient la vizitatori. Un site de prezentare clasic va avea minim 5 rubrici principale. Îți stăm la dispoziție pentru dezvoltarea acestora!

Optimizare SEO

Atât textele și imaginile, cât și alte elemente de conținut, vor fi pregătite și optimizate pentru motoarele de căutare. O pagină de prezentare nu își poate atinge scopul existenței, dacă nu este vizibilă în mediul online. Asigurăm servicii complete de optimizare SEO, atât On Page SEO, cât și Off Page SEO. 

Training și consultanță

Știm că poate să pară complicat, iar pentru persoanele care se consideră a fi „atehnice” – chiar copleșitor, însă suntem alături de tine pe toată durata colaborării. Oferim sesiuni de training și consultanță pentru a-ți facilita experiența directă cu propriul website. 

Îți dorești o pagină de prezentare care să te reprezinte?

Contactează-ne și îți oferim consultanță gratuită! Este important ca serviciile pe care le primești să fie personalizate pe nevoile tale de business.

About-CallToAction-Rocket-Image
CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTII…

O pagină de prezentare nu ar trebui să rămână statică

Deși conținutul de bază ar putea să rămână probabil neschimbat, pentru perioade mai lungi de timp, pagina de prezentare a companiei tale ar trebui actualizată constant. Ar trebui să fie una dinamică, vie. Ar putea să ofere soluții și răspunsuri pentru utilizatori, determinându-i astfel să revină din nou și din nou la tine. 

 

Viața unui site de prezentare ar trebui să înceapă cu adevărat abia după momentul lansării lui. Acesta poate fi unul dintre cele mai utile instrumente în strategia de marketing online, iar în jurul lui, te putem ajuta să creezi adevărate comunități pe rețelele de socializare online!

Pagină de prezentare
SERVICII WEB DESIGN

Tu cum vrei să te prezinți în mediul online?

Să dezvolți o pagină de prezentare, fie că vorbim de crearea acesteia de la zero, fie că vorbim de redesign și actualizări, presupune o bună cunoaștere a pieței, a potențialilor clienți, precum și a afacerii în sine. Oferim servicii complete de Web Design, precum și toate serviciile conexe necesare pentru a te ajuta să-ți transmiți mesajul!

Link-Building-Icon

Dezvoltăm proiecte de Web Design încă din 1999 - așadar experiența ne recomandă! Specialiștii SEO 365 te ajută să te prezinți în mediul online așa cum îți dorești!

Keyword-Research-Icon

Deții deja o pagină de prezentare și vrei să îi actualizezi aspectul? Îți stăm la dispoziție cu servicii de redesign, inclusiv cu servicii esențiale ce țin de optimizare și conținut.

Traffic-Analytics-Icon

Dacă ai produse pe care le poți comercializa în mediul online, într-un magazin online, noi îți stăm la dispoziție cu servicii de optimizare SEO, web design, creare conținut etc.

Vrei o pagină de prezentare care arată excelent?

Servicii de Optimizare SEO 1

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2
CUI NE ADRESĂM?

Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

Avem în portofoliu companii medii și mari.

La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
SEO 1