Testimoniale

Home Testimoniale
FEEDBACK-UL CLIENȚILOR

Cum arată experiența
SEO 365 prin ochii clienților noștri?

Mii de antreprenori au făcut deja primul pas spre comunitatea afacerilor de succes, alegând să investească inteligent pentru a-și îmbunătăți vizibilitatea în online.

Alături de experții SEO 365, fiecare dintre ei au obținut rezultate impresionante, avansând spectaculos în clasamentul motoarelor de căutare, punând bazele unor comunități active pe canalele Social Media și bucurându-se de avantajele unui website atractiv și eficient.

Să colaborezi cu SEO 365 înseamnă mai mult decât strategii de marketing online și idei creative. Înseamnă o comunicare permanentă. Luăm împreună cele mai bune decizii pentru afacerea ta, ținând cont atât de experiența noastră ca specialiști, cât și de nevoile tale ca antreprenor.

Rezultatele agenției noastre constau, dincolo de cifre, statistici și rapoarte, în poveștile de succes ale celor care ne-au trecut pragul. Aprecierea clienților noștri vorbește de la sine, așa că iată cum arată experiența SEO 365 prin ochii lor:

Fii parte din comunitatea afacerilor de succes!

Prima intalnire cu echipa SEO365 am avut-o la finalul anului 2020, atunci am pus bazele colaborarii noastre.D-l Attila Kiraly ne-a asigurat de la inceput tot suportul de care aveam nevoie pentru a ne duce rezultatele din on-line la un alt nivel: in cel mai scurt timp am primit un site modern care se preta exact la activitatea pe care compania noastra o desfasoara, iar pe urma rezultatele echipei care se ocupa de partea de SEO a inceput sa se faca resimtita. Inca din a 2 luna cererile de oferta au inceput sa apara, urmand ca mai apoi sa aparem pozitionati pe prima pagina pe Google pentru cuvinte cheie foarte relevante pentru activitatea noasta, ceea ce ne-a ajutat sa ne crestem atat portofoliul de clienti, cat si vanzarile. Nu putem spune decat ca parteneriatul cu SEO365 a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o facem in alegerea unei firme care sa se ocupe de promovarea noastra.

 

Ec. Adrian Burz – Profinox SRL

Recomandăm cu căldură echipa SEO365 și suntem mulțumiți de faptul că se pune accent pe un parteneriat pe bază de colaborare, astfel că reușim împreună să găsim soluții care să fie în avantajul nostru. Am reușit într-un timp scurt să creștem în poziții pe motoarele de căutare, datorită implicării de care dau dovadă și a optimizării constante. Echipa SEO365 ne este mereu aproape, oferindu-ne sprijin ori de câte ori avem o nevoie. Mulțumim pentru implicare!

 

Ionuț Gherle, CEO – UCMS by AROBS

Colaborarea cu SEO365 poate fi sumarizată în câteva cuvinte: inovație, flexibilitate, “obsesia” pentru rezultate și client service impecabil. SEO 365 este o echipă foarte profesionistă, e o agenție full service de marketing online în adevăratul sens al cuvântului.

 

Andreea Marcu – Director Marketing și Comunicare AROBS Transilvania Software

Vă mulțumim pentru implementarea și dezvoltarea acestui proiect unic pe piața din România, cu rezultate remarcabile.

 

DANA MUȘAT – Director Executiv Direcția Carduri BCR

Colaborarea noastră cu SEO 365 s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Numărul de clienți a crescut considerabil, am ajuns să fim foarte bine poziționați pe Google, depășindu-ne concurența. Recomand echipa pentru profesionalism, rezultate și implicarea de 200%

 

Carmen Socol – Manager Administrativ Derma Elite

Nu mă așteptam ca brandul meu să crească atât de repede pe plan local. Sunt în permanent contact cu echipa SEO 365, îmi dau sfaturi prețioase, iar deciziile finale le luăm împreună. Clienții continuă să vină și se declară mulțumiți de toate informațiile care ajung la ei prin intermediul canalelor noastre de comunicare.

 

Vlad Vigh-Nicoara – Manager Alverna Dental Studio

O echipa de oameni frumosi, implicati si profesionisti.
Am apelat la ei pentru crearea unui website dar si pentru SEO.

 

Cristian Birsan – Derati Serv SRL

O echipă de oameni implicați, profesioniști și foarte pasionați de ceea ce fac! În urma colaborării cu echipa SEO 365, rezultatele au fost peste așteptări. Mult succes în continuare, în tot ceea ce vă propuneți! 

 

Cluj TourismCentrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj!

Colaborarea noastră a început acum mai bine de 10 ani și de atunci ne-au sprijinit constant să ne dezvoltăm. De curând am încheiat un nou proiect și totul a decurs peste așteptări: creativitatea, flexibilitatea și disponibilitatea echipei SEO 365 au fost la cel mai bun nivel. Cu siguranță vom continua alături de acești oameni faini!

 

Răzvan Căucean – Alimente Geriatrice

Am fost și sunt foarte impresionat de Dl Attila Kiraly și echipa sa la seo 365. Îi consider în primul rând profesioniști de nivel înalt cât și un grup de oameni creativi, flexibili și implicați în cea ce fac pentru client. Îi recomand din toata inima. FELICITĂRI SEO 365!

 

Dr. Ștefan Mindea – Neurochirurgie minim invazivă

Alături de noi, afacerea ta devine cu adevărat vizibilă!

Servicii de Optimizare SEO 1

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Optimizare SEO 2

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale. Firma poate utiliza aceste date pentru a răspunde la mesajele transmise. Detalii în Politica de confidențialitate. Înțeleg că firma oferă selectiv serviciul de consultanță gratuită, în acord cu procesul său intern de selecție.

  BLOG SEO365

  CUI NE ADRESĂM?

  Lucrăm ONLINE » deci la nivel național și internațional!

  Avem în portofoliu companii medii și mari.

  La nivel național, dezvoltăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, București, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Satu Mare, Zalău, Sighet, Bistrița, Constanța, Bacău, Craiova, Arad etc.

  La nivel internațional, avem parteneri în San Francisco, New York și Göteborg.

  Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă!
  SEO 1